Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φώτο με τον Μάστορα και ο εκνευρισμός της on camera
Media

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η φώτο με τον Μάστορα και ο εκνευρισμός της on camera

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύει μία φωτογραφία με τον σύντροφό της που έμοιαζε στον Χρήστο Μάστορα και πολλοί έγραψαν ότι είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον τραγουδιστή.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη συνάντησαν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο κέντρο της Αθήνας και απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ο Χρήστος. Όχι παιδιά, δεν έχω πει ποτέ ότι είναι αυτός. Αλήθεια. Είμαι φαν γι’ αυτό πάω στο μαγαζί που εμφανίζεται. Δε θέλω να πω τίποτα γιατί… δεν θέλω» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη!

Το μοντέλο αρνήθηκε ότι στην φωτογραφία πόζαρε με τον τραγουδιστή ενώ δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι σε σχέση όπως ακούγεται και γράφεται έντονα τους τελευταίους μήνες.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας το απόσπασμα σχολίασε πως η αντίδραση του μοντέλου δεν ήταν σωστή!

«Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που τη μάθαμε μέσα από το GNTM και είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Όταν τη γνώρισα εγώ είχε συστολή, ήταν γλυκύτατη, ευγενέστατη, τη γνώρισα από τον πρώην σύντροφό της. Δε ξέρω αν έχει ή όχι σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χρήστος, για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ. Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα ποτέ δε θα το έκανε αυτό, ποτέ δε θα ήταν με το κινητό, ποτέ δε θα έτρεχε και δε θα αδιαφορούσε έτσι για τη δημοσιογράφο. Ειδικά ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει και στήνει την καριέρα της. Ήταν αγένεια.Το λέω εγώ που τη συμπαθώ την κοπέλα. Λίγο να ρίξουμε τους τόνους. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω και τον θεωρώ φανταστικό παιδί και τρομερό καλλιτέχνη, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό. Αν δε θες, μην πας στο μαγαζί να δώσεις δικαίωμα, μην ανεβάζεις τίποτα για να μην μπορούν να πούνε ή πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά, φεύγω”. Να ήταν η Βανδή, να το καταλάβω αλλά επειδή ο Χρήστος έχει πάντα αυτή τη παιδεία και είναι πάντα καταπληκτικός με όλους και με τους δημοσιογράφους, αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της. Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου», έγραψε στην ανάρτησή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved