Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασε» με το κορμί της – «Θα τρελαθώ! Δεν έχω τι να πω! Είναι 67 χρονών;»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασε» με το κορμί της – «Θα τρελαθώ! Δεν έχω τι να πω! Είναι 67 χρονών;»

Η Ελένη Μενεγάκη είδε ένα βίντεο και «τρελάθηκε»! Η κόρη της Ορνέλα Μούτι δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μαμά της που φορά μόνο τα εσώρουχα και… το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

Η Ελένη Μενεγάκη «έπαθε πλάκα» με το κορμί της 67χρονης και δεν μπορούσε να πιστέψει πως είναι τόσο μεγάλη και έχει αυτή τη σιλουέτα.

Μάλιστα, άρχισε να παίρνει πόζες και να λέει «θα τρελαθώ! Παιδιά δεν έχω τι να πω… Η γυναίκα είναι 67 χρονών! Καθόταν παιδιά έτσι; Σκεφτείτε να κάθεσαι έτσι, δεν κάνεις λίγο κοιλίτσα; Κοκκάλο να είμαι, δεν θα κάνει κάτι; Κοιτάξτε πόδι, όχι όχι δεν έχω τι να πω! Και λέω καμιά φορά πες το πρόσωπο ότι θα το φροντίσεις, υπάρχουν και τόσα να κάνεις σήμερα για αν διατηρήσεις λίγο περισσότερο τη νεότητα, αλλά το κορμί… όσο αδύνατο κι αν είναι το κορμί κι αν είναι και αγύμναστο δεν είναι ωραίο… Αυτή η γυναίκα είναι σα να γυμνάζεται κάθε μέρα, είναι σα να είναι 40 ή 30 χρονών… Δεν γίνεται να είναι 67 χρονών, θα τρελαθώ»!

Όσο για τις πόζες που έπαιρνε η παρουσιάστρια, είναι απίστευτες προκειμένου να μας δείξει ότι όσο αδύνατος κι αν είσαι όταν μεγαλώνεις κάποιες ατέλειες θα έχεις στο κορμάκι σου

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved