Σταύρος Τσουμάνης: Η τηλεόραση, η συνεργασία με την Ταμίλα Κουλίεβα και ο ρόλος στους Παγιδευμένους
Media

Σταύρος Τσουμάνης: Η τηλεόραση, η συνεργασία με την Ταμίλα Κουλίεβα και ο ρόλος στους Παγιδευμένους

Tον Σταύρο Τσουμάνη τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, ''Παγιδευμένοι'' και έχει εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές με το υποκριτικό του ταλέντο.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, για την συνεργασία με την Ταμίλα Κουλίεβα αλλά και για την τηλεόραση.

Η σειρά έχει συζητηθεί πολύ. Τι σας λέει ο κόσμος όταν σας συναντά στο δρόμο;

Η σειρά αρέσει στον κόσμο κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Επειδή είναι αστυνομική και μυστηρίου, ο κόσμος προσπαθεί να μάθει τι θα γίνει στη συνέχεια. Έχει την πλάκα του όλο αυτό.

Η ανασφάλεια που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού σας φοβίζει;

Ποια δουλειά δεν είναι ανασφαλής; Στη δική μας μπορεί κάθε δύο ή τρεις μήνες να μην έχεις δουλειά, αλλά κάπως το συνηθίζεις. Νομίζω ότι αν δεν μείνεις σε κάτι, βρίσκεις τη λύση.

Έχει χρειαστεί να κάνετε άλλη δουλειά, προκειμένου να μην αφήσετε το όνειρο σας;

Δεν έχει χρειαστεί, το έχω επιλέξει. Έχω εργαστεί μόνο ως σερβιτόρος.

Στη δραματική σχολή είχατε κάποιον καθηγητή που να αποτέλεσε έμπνευση για εσάς;

Εννοείται. Επειδή πήγα λίγο τυχαία στη σχολή, υπήρξαν 3-4 δάσκαλοι, οι οποίοι με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι θέλω να ακολουθήσω αυτό το δρόμο, όπως η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Τάσος Καραχάλιος, ο Δημήτρης Καταλειφός και η Φρόσω Κορρού.

Πώς είναι να συνεργάζεστε με την Ταμίλα Κουλίεβα;

Είχαμε συνεργαστεί και στη “Σκοτεινή θάλασσα”, όπου είχα το ρόλο του γιου της. Είναι υπέροχο, γιατί είναι και η αγαπημένη μου καθηγήτρια, τη λατρεύω, και ως συνεργάτιδα είναι ακόμη καλύτερη

Στη σειρά πώς είναι η συνεργασία;

Υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας, δεν υπάρχουν εντάσεις και τσακωμοί, μόνο γέλιο και χαρά

Πώς βλέπετε φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση;

Είναι πολύ αισιόδοξο που γίνονται πολλές δουλειές, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει και μια καλή ποιότητα στη δουλειά, όχι μόνο να έχουμε δουλειά. Το να γίνονται καλές σειρές, είναι σημαντικό. Το καλό είναι ότι έχει ανοίξει αρκετά η δουλειά, θα δούμε όμως στο μέλλον πόσο θα κρατήσει όλο αυτό

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved