Η Γη της ελιάς: Έπιασαν την Ειρήνη να κλέβει και το Twitter το ευχαριστήθηκε!
Media

Η Γη της ελιάς: Έπιασαν την Ειρήνη να κλέβει και το Twitter το ευχαριστήθηκε!

Η Γη της ελιάς: Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής (15/1), ο Στάθης έκανε μια «άγαρμπη» πρόταση γάμου στην Ιουλία κι εκείνη αποφάσισε να τον τυραννήσει προτού δεχτεί.

Την ίδια ώρα, όλο το χωριό συζητούσε για την επανασύνδεσή τους, παρόλο που κανείς δεν τους είχε δει επίσημα μαζί, πέρα από την Αρετή η οποία καιροφυλαχτούσε. Η Βασιλική ένιωθε παραμελημένη και έκανε παράπονα στον Φίλιππο.
Ο Λυκούργος ανησυχούσε για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως και πίεσε τη Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις.
Η Μαργαρίτα εξακολουθούσε να περνά δύσκολες ώρες, καθώς η αρνητική στάση του Αλέξη απέναντι στον Γεράσιμο υπερβαίνει κάθε όριο.

Η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούσαν ακόμα με το θέμα του παιδιού και η Αντιγόνη με τον Άρη προσπαθούσαν να τους τα συμβιβάσουν.

Ο Κίμωνας πίεζε τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.
Ο Δημοσθένης, φανερά ενοχλημένος από τη σχέση του γιου του με την αστυνόμο, αποφάσισε να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη. Παράλληλα, έβαλε σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

Ωστόσο, η σκηνή στη Γη της Ελιάς που ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, ήταν εκείνη που έπιασαν την Ειρήνη να κλέβει.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved