Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: «Θυμάμαι τον Χρανιώτη να μου λέει ‘’μήπως πρέπει να αποχωρήσεις;''»
Media

Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: «Θυμάμαι τον Χρανιώτη να μου λέει ‘’μήπως πρέπει να αποχωρήσεις;''»

Τον γνωρίζαμε ως Γιάννη Σπαλιάρα εδώ και πολλά χρόνια μέσα από τις δουλειές του στον χώρο της μόδας και μετέπειτα και από τις τηλεοπτικές του συνεργασίες ως ηθοποιό.

Όμως το 2017 έγινε γνωστός και ως «Σπαλ» ή «Σφάχτης της καρύδας», αφού η συμμετοχή του στο «Survivor» εκτόξευσε τη δημοτικότητά του στα ύψη, με τον κόσμο να μαθαίνει και πλευρές του που δεν γνώριζε.

Η απουσία του από το «Survivor All Star» «στοίχισε» σε πολλούς υποστηρικτές του, αλλά και στην ίδια την παραγωγή, αφού -κακά τα ψέματα- ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι από τα 3-4 πιο δημοφιλή πρόσωπα που πέρασαν από το ελληνικό «Survivor».

Ο ίδιος εξηγεί γιατί είπε «όχι» στην επανεμφάνισή του στο γνωστό ριάλιτι: «Θέλω να ευχαριστήσω άλλη μία φορά την παραγωγή για την πρόταση, όμως ήταν αρκετή για μένα η μία φορά. Προσπαθώ να κάνω διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και να εξελίσσομαι. Δεν είναι το οικονομικό πάντα αυτό που θα με κάνει να πω “ναι” σε μια δουλειά. Δεν είχα άλλο κίνητρο εκτός από τα χρήματα και αυτό δεν ήταν αρκετό να με πείσει να πω “ναι” για να είμαι σε αυτό το πρότζεκτ. Το ότι δεν θα πάω δεν σημαίνει πως γυρνάω την πλάτη. Νομίζω πως θα είναι πετυχημένο».

Ήταν ένα βήμα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τονίζει επίσης: «Είναι πολύ όμορφο να θέλει να σε δει ο κόσμος ξανά. To “Survivor” ήταν ένα βήμα για μένα ώστε να με καταλάβει καλύτερα ο κόσμος. Να δει ποιος είναι ο Γιάννης». Η εμφάνισή του τότε είχε αλλάξει... Τα κιλά που έχασε ήταν πολλά και η εικόνα του τρομακτική. Δεν ήθελε να ζήσει κάτι παρόμοιο. «Θυμάμαι τον Χρανιώτη να μου λέει: “Μήπως πρέπει να αποχωρήσει; Μήπως δεν πρέπει να βλέπει ο κόσμος τέτοια εικόνα; Το Survivor σε φέρνει πολύ συχνά σε απόγνωση» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved