Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα σε άθλια κατάσταση κλαίει απεγνωσμένη που είναι μακριά από το μωρό της
Media

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα σε άθλια κατάσταση κλαίει απεγνωσμένη που είναι μακριά από το μωρό της

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (17/1) επεισόδιο.

Ο Στέφανος συμπαραστέκεται στην Μαργέτα που αισθάνεται άσχημα για τη συμπεριφορά του Ιάσονα και τα τελευταία γεγονότα. Την ενημερώνει πως ο Μάρκος είναι καλά για να μην ανησυχεί.

Ο Μάρκος ανοίγει τα μάτια του και η Ευγενία είναι δίπλα του. Η Μαριάννα (η φίλη της Ευγενίας) την πείθει πως πρέπει να τον αφήσει και να φύγουνε. Η Αλεξάνδρα σε άθλια κατάσταση κλαίει απεγνωσμένη που είναι μακριά από το μωρό της.

Η Ρηνιώ κρυφακούει και μαθαίνει πού έχει κρύψει το μωρό το Ιάσονας και της το λέει. Ξεκινάνε να πάνε να το βρούνε αλλά ο Ιάσονας τους προλαβαίνει...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Μέσα σε κλίμα αγάπης ο Μάρκος με την Ευγενία αρραβωνιάζονται ενώ η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας έβαλε να κόψουν τα φρένα του Μάρκου. Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου αποφασισμένη να του αποκαλύψει τα πάντα. Στο κατόπι της ο Ιάσονας τη διεκδικεί από το Μάρκο που της παρέχει προστασία...

Η κατάσταση καταλήγει για μία ακόμη φορά σε εμπόλεμη ζώνη και ο Μάρκος τραυματίζεται σοβαρά. Ο Ιάσονας σκέφτεται να φύγει από τη χώρα ενώ η Ευγενία συνειδητοποιεί ότι ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα, αγαπιούνται ακόμα... Η Μαργέτα φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved