Μαύρο Ρόδο: Η κραυγή σπαραγμού του Θέμη ανατρίχιασε το τηλεοπτικό κοινό
Media

Μαύρο Ρόδο: Η κραυγή σπαραγμού του Θέμη ανατρίχιασε το τηλεοπτικό κοινό

Η δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με τη συγκλονιστική του ιστορία, επέστρεψε με νέα επεισόδια

Ο τραγικός θάνατος της Αγγελικής συντάραξε τις ζωές όλων προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων.

Η σκηνή προκάλεσε ανατριχίλα με το τηλεοπτικό κοινό να λυγίζει και το twitter να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές για τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους.

Δες τα σχόλια στη gallery

O Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν αντέχει: τον θάνατο της Αγγελικής. Μπροστά στο άψυχο σώμα της γυναίκας του, λυγίζει. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του.

Η Ελισάβετ καλείται για κατάθεση ως η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο και η Πολυξένη ζητάει από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του.

Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία στο γραφείο του συμβολαιογράφου και ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους. Ποιον θα έχει σύμμαχο ο Θέμης στην προσπάθεια του να βρει ποιος σκότωσε τη γυναίκα του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved