Τούνη: Το ξενύχτι, ο θηλασμός και η «κλεφτή» βόλτα του Αλεξάνδρου για να ανακτήσει δυνάμεις
Media

Τούνη: Το ξενύχτι, ο θηλασμός και η «κλεφτή» βόλτα του Αλεξάνδρου για να ανακτήσει δυνάμεις

Νέα καθημερινότητα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη

Το ζευγάρι εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην Αθήνα με το μωράκι του και σιγά σιγά, όπως αναφέρει και ο ευτυχισμένος μπαμπάς βρίσκουν τα πατήματά τους ως νέοι γονείς.

Μετά την υπέροχη και γεμάτη τρυφερότητα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, οπού τον είδαμε αγκαλιά με τον γιο του στον καναπέ, ο παρουσιαστής μέσα από νέο story μοιράστηκε τις στιγμές τους με το μωρό στο σπίτι.

«Καλημέρα, καλημέρα παιδάκια. Έχω ξυπνήσει από πάρα πολύ νωρίς, ούτε κι εγώ ξέρω… τρεισήμισι… τέσσερις. Γενικά λίγο μικρούλης μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας… μας «χορεύει» αλλά αυτά έχει η ζωή. Το σημαντικό είναι να είναι καλά η μανούλα για να μπορέσει να στηρίξει και να δώσει γάλα. Ο μικρούλης… εντάξει τώρα είναι μαμ, κακά και νάνι αλλά ανά δυόμιση ώρες θέλει φαγάκι, οπότε καταλαβαίνετε, το πάμε εναλλάξ. Οπότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να φύγω κλεφτά και πάω λίγο γυμναστήριο για να έχω λίγο δύναμη για την επόμενη μέρα μέχρι να ξεκινήσουν όλες οι δουλειές γιατί δεν μας βλέπω καλά», λέει στο νέο story που ανέβασε.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να συνεχίζει:

«Είχαμε όλη αυτή την αγωνία, τέλος καλό όλα καλά. Έχουμε το παιδάκι μας εδώ...».

«Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;», συνέχισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved