Ποια τηλεπαιχνίδια συνεχίζουν στην ΕΡΤ; - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Ποια τηλεπαιχνίδια συνεχίζουν στην ΕΡΤ; - Όλες οι λεπτομέρειες

Τι θα γίνει με τα τηλεπαιχνίδια στην ΕΡΤ την προσεχή σεζόν; Η τύχη των τηλεπαιχνιδιών ενόψει της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου προβληματίζει την ΕΡΤ, που φαίνεται να έχει διάθεση ραγδαίων αλλαγών.

Από τα συνολικά τρία τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, τα δύο μπαίνουν σε φάση ολοκλήρωσης. Το «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή, που πέρασε από σαράντα κύματα λόγω δυσκολιών με την εταιρεία παραγωγής δεν φαίνεται να απαλλάσσεται από τα προβλήματά του.

Στόχος της ΕΡΤ αρχικά ήταν να πάρει η ίδια τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού και να το συνεχίσει με διαφορετική εταιρεία παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο αυτό φαίνεται να μην προχωρά, καθώς επικρατούσα σκέψη στην ΕΡΤ είναι να βρεθεί κάποιο άλλο project και να μη συνεχίζουν τα ίδια και τα ίδια.

Πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις από τον Νίκο Κουρή, με τον οποίο στόχος είναι να βρεθεί φόρμουλα άλλης συνεργασίας πιθανόν σε νέο τηλεπαιχνίδι.

Αντίστοιχα, ο «Αδύναμος κρίκος» με τονΤάσο Τρύφωνος που μεταδίδεται καθημερινά στις 19:00 στην ΕΡΤ1, ξεκίνησε με μίνιμουμ 120 επεισόδια, με στόχο να πάρει και επιπλέον πακέτο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τελικά θα περιοριστεί στον αρχικό σχεδίασμά. Τα επεισόδια θα ολοκληρωθούν μέσα στον Μάρτιο, ενώ δεν προβλέπεται, για την ώρα, ανανέωση για την προσεχή σεζόν.

Θετικές εισηγήσεις συγκεντρώνει το τρίτο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο, που εξετάζεται σοβαρά για να πάρει «εισιτήριο» για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ από τον Οκτώβριο.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved