Dragon's Den: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση του σόου - Η έκπληξη του Τανιμανίδη
Media

Dragon's Den: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση του σόου - Η έκπληξη του Τανιμανίδη

Έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες μας ένα πολλά υποσχόμενο σόου, το Dragons’ Den που κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου στις 21,30 το βράδυ. 

Ρεπορτάζ: Διονυσία Ζαπατίνα, Κασσιανή Καραγκιουλέ

Στην ελληνική εκδοχή του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας που έρχεται στον ΑΝΤ1 για πρώτη φορά συμφωνήθηκαν επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, στηρίζοντας την ελληνική επιχειρηματικότητα!


Πρωταγωνιστές του σόου, εκτός από τον Σάκη Τανιμανίδη που θα το παρουσιάζει, θα είναι και 5 κορυφαίουι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «Dragons’ Den Greece» που με τη σειρά του στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Ο λόγος για τον Χάρης Βαφειά - Πλοιοκτήτη, τον Λέοντα Γιοχάη – Tech Eπενδυτή, τον Πολ Ευμορφίδη- Ιδρυτή της COCO-MAT, τη Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρο της Power Health και τη Μαρία Χατζηστεφανή, Ιδρύτρια & Πρόεδρο της Rodial Group οι οποίοι έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση, ο καθένας στον τομέα του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, παίρνοντας τον λόγο στην παρουσίαση του συγκεκριμένου μεγαλεπήβολου τηλεοπτικού πρότζεκτ, μίλησε για τα χρόνια που ο ίδιος ήταν φοιτητής στη Βοστόνη και σπούδαζε business. Ένας καθηγητής του όπως διηγήθηκε πριν από 12 χρόνια, πρότεινε στον ίδιο και τους συμφοιτητές του να παρακολουθήσουν το αντίστοιχο Dragons' Den στην Αμερική που ήδη προβαλλόταν. Όπως είπε, έκανε ό,τι του είπε ο καθηγητής του και τέσσερις ώρες μετά την προβολή του συγκεκριμένου σόου διαπίστωσε πως ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν που ο ίδιος θα ήθελε πολύ να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό. Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, θεωρεί πως το ελληνικό κοινό είναι έτοιμο πλέον να παρακολουθήσει ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Είναι ένα υπερβολικά ενδιαφέρον και εντυπωσιακό σόου θα σας καθηλώσει γιατί είναι 100% πραγματικό και ανθρώπινο» είπε για το Dragons' Den επισημαίνοντας ότι είναι σόου που θα αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν.

Για το τέλος είχε φυλάξει το καλύτερο ο Σάκης Τανιμανίδης, μία έκπληξη προς τους παρευρισκόμενους αφού τούς ανακοίνωσε πως θα έβλεπαν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από το πρώτο επεισόδιο. Δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο:

Με τη σειρά του ο Τζώρτζης Ποφάντης έκανε λόγο για μία πρωτοτυπία στην ελληνική τηλεόραση και τόνισε: «Είναι μία καινούργια ιδέα, πέρα από συνηθισμένα που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το παρουσιάσουμε από τη δική μας συχνότητα. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο παραγωγός του σόου Michael Iskas ο οποίος μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη είχαν όραμα να βγει αυτό το τηλεοπτικό προϊόν στην ελληνική τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν:

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved