Media

Γιάννης Μπέζος: «Δε χρειάζεται να απαντήσω, είναι αστεία πράγματα αυτά! Δεν υπάρχει περίπτωση...»

Gossip-tv Team

O Γιάννης Μπέζος μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής,Mega Καλημέρα για το μέλλον της μουσικής εκπομπής στο Open, αλλά και για το αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον που έχει βγει από ριάλιτι.

Αρχικά ανέφερε: «Με βρίσκει θετικότατο το να συνεχιστεί η εκπομπή μου και του χρόνου. Αν συνεχίσουν να ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις που δε βρίσκω και λόγο να αλλάξουν, γιατί όχι; Βεβαίως και την απολαμβάνω την εκπομπή, αν δεν την απολαύσω εγώ, δε βρίσκω και λόγο να την κάνω. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ο ρόλος του παρουσιαστή, είναι πράγματα πιο απλά, συνηθίζουμε να δίνουμε περισσότερο βάρος σε κάποια πράγματα απ’ όσο θα έπρεπε, αλλά βεβαίως απαιτεί μια σχετική προετοιμασία και κυρίως εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ ο τρόπος που μιλάμε και το τι λέμε όταν βγαίνουμε»!

Όσο για το αν ένας καλός άνθρωπος μπορεί να είναι εξίσου καλός ηθοποιός, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε έναν σκοτεινό εαυτό και έναν εαυτό ο οποίος είναι ευλογημένος. Από την ώρα που γεννιόμαστε υπάρχει αυτό. Η διαχείριση του εαυτού μας είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και πολύ μεγάλη που δεν έχει να κάνει ούτε με την τέχνη ούτε με το επάγγελμα μας. Έχει να κάνει πιο πολύ με το πως αντιλαμβάνεσαι τη ζωή».

Θα συνεργαζόταν με κάποιον που έχει βγει από ριάλιτι; Ο Γιάννης Μπέζος τόνισε: «Δεν χρειάζεται να απαντήσω. Είναι αστεία πράγματα. Δεν χωράει απάντηση. Είναι σαν να μου ζητάτε να φάω φαγητό από έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να μαγειρεύει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved