Survivor all Star - Bo: Το μήνυμά του για την Καρολίνα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση
Media

Survivor all Star - Bo: Το μήνυμά του για την Καρολίνα που είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor all Star: Η Καρολίνα Καλύβα είναι υποψήφια προς αποχώρηση και ο αγαπημένος της, Bo τη στηρίζει!

Ο Bo μπορεί να μην μπει στο παιχνίδι, όμως στηρίζει τη σύντροφό του και ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να την στηρίξουν για να παραμείνει στο survivor all star!

Η Καρολίνα ψηφίστηκε από την ομάδα των Μαχητών και είναι υποψήφια μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μπορεί η Καρολίνα Καλύβα να είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αφού συμμετέχει στο Survivor All Star, όμως άφησε πίσω της έναν μεγάλο έρωτα που θα συνεχίσει να είναι δυνατός, παρ' όλο που θα δοκιμαστεί, εκτός και αν δούμε και τον τραγουδιστή εκεί, αφού κανείς δεν ξεχνά πως και εκείνος συμμετείχε στο πρώτο Survivor. Και η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali, όλο εκπλήξεις είναι!

Ποια είναι η Καρολίνα Καλύβα

H Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είναι 33 ετών και γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο ως αθλήτρια 400 μέτρων. Ύστερα από έναν τραυματισμό μπήκε στη ζωή της το Pilates.

Πλέον είναι Pilates instructor λοιπόν και σε καθημερινή βάση, προπονείται, με αποτέλεσμα έτσι να διατηρεί αυτή την αψεγάδιαστη σιλουέτα.

«Το Survivor All Star είναι για εμένα μία ακόμα πρόκληση. Έρχομαι με φόρα για να κατακτήσω τους στίβους μάχης!», δήλωσε πριν μπει φέτος στο παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved