Το Πρωινό: Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας - «Γράφτηκαν ηλιθιότητες και βλακείες»
Media

Το Πρωινό: Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας - «Γράφτηκαν ηλιθιότητες και βλακείες»

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για τα όσα γράφτηκαν με αφορμή τη συνύπαρξή του με την Μαρία Αναστασοπούλου την ημέρα της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Παπαδάκης τρόλαρες αυτή τη συνύπαρξη και μεταξύ άλλων είπε στον αέρα της εκπομπής, καλημέρα Ελλάδα: «έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός εδώ ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ. Ποτέ. Και γω του έχω φοβερή αγάπη αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του».

«Έλα μωρέ, τι είναι. Ασχημάντρας είναι, δεν ξέρει να ντύνεται, αψύς είναι… Και λέω τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο! Ο Γιώργος είναι φίλος μου» πρόσθεσε ο Παπαδάκης.

Το απόσπασμα αυτό προβλήθηκε στο Πρωινό και μετά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες κι έφερε τον τρωικό πόλεμο. Στον ΑΝΤ1. Για να μην παρεξηγηθούμε, κάνουμε πλάκα. Κι επειδή γράφτηκαν διάφορες ηλιθιότητες, βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα, αλλά ας το κοιτάξουν»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Προφανώς ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία να κάνουμε έναν μαραθώνιο εδώ, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης. Και προφανώς ο Γιώργος με μεγάλη χαρά είπε ναι. Είμαστε πολύ φίλοι και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με την φιλία του. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα, και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved