Σκορδά για Αρναούτογλου: «Έχει προσαρμοστεί με μικρότερο budget αλλά τα καταφέρνει»
Media

Σκορδά για Αρναούτογλου: «Έχει προσαρμοστεί με μικρότερο budget αλλά τα καταφέρνει»

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Πρωινό Μας για την επιστροφή του «The 2Night Show» και αναφέρθηκε και στην παρουσία του Γιώργου Λιανού στο Survivor.

Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Ετοιμαζόμαστε 23 του μηνός να ξανασυνεχίσουμε. Χαιρόμαστε, γιατί είναι το πρόγραμμα που αγαπάμε πάρα πολύ. Το ζωντανό θα το κάνω για λίγο. Σκέφτηκα ότι επειδή είχαμε δύο μήνες να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο, να δώσω δώρα. Πιο πολύ θα θυμίζει παλιότερο πρωινό παρά βραδινό».

Και τόνισε: «Αν ήταν να ησυχάσω, θα σταματούσα κιόλας. Θα έκανα μια άλλη δουλειά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι ανταγωνιστικό, από το πρωί που ξεκίνησα μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η τηλεόραση, όλες οι ζώνες είναι πλέον ανταγωνιστικές».

Όσον αφορά το Survivor και τον Γιώργο Λιανό, είπε: «Ο Γιώργος Λιανός είναι μοναδική περίπτωση. Δεν είχε πάρει τόσα χρόνια αυτό που δικαιούτο από την ελληνική τηλεόραση, είναι υπερταλαντούχος και τώρα το βιώνει».

Μετά τις δηλώσεις του, η Φαίη Σκορδά είπε: «Το Πολύ την Κυριακή έκανε 70% – το λέω υπερβολικά – και το budget του Mega τότε ήταν το budget όλης της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα. Και τώρα που κάνει το late-night έχει προσαρμοστεί με μικρότερο budget αλλά τα καταφέρνει μια χαρά».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχει να κάνει με τη ζώνη, ούτε έχει αποχωρίσει ένας άνθρωπος που θα επιστρέψει μετά από 100 χρόνια και θα δει μια άλλη τηλεοπτική πραγματικότητα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved