Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία»
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία»

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία», με σκοπό να εκδικηθεί τους Πλατανιώτες, ενώ η Κατερίνα με τον Παναγή συνεχίζουν με το δικό τους «σχέδιο» και αναγκάζουν τον Κανέλλο να τους ακολουθήσει στο δάσος για να βρουν την αρκούδα.

Στο πανδοχείο, καταφθάνουν οι πρώτοι επισκέπτες και ο Σώτος, με τη Σύλβια και τη Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να πάνε όλα τέλεια, μόνο που το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και η διαμονή τους λήγει με… συνοπτικές διαδικασίες. Με συνοπτικές διαδικασίες λήγει και η επίσκεψη της Αγγέλας στην Αθήνα όμως, αφού η Βίλμα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο μιούζικαλ αλλά και στη ζωή του Θοδωρή.

Την ίδια ώρα, η Μαριλού νιώθει να πιέζεται όλο και περισσότερο, το ίδιο και ο Θύμιος, αφού η Ζαφείρω δηλώνει έτοιμη για τους αρραβώνες τους. Ο Βλάσης, πάλι, είναι έτοιμος να ξαφρίσει το ζεύγος Μαργκαρί σύμφωνα με τις οδηγίες της μανούλας. Θα τα καταφέρει όμως;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Εγκέφαλος συνεχίζει να κινεί τα νήματα στον Πλάτανο με μαεστρία, ενώ η Καλλιόπη είναι έξαλλη με την κοροϊδία του Χαραλάμπη και τον εγκαταλείπει μια για πάντα. Η Βαλέρια πουλάει τα χωράφια της στην Αγγέλα, ενώ η Ζαφείρω δεν λέει να ξεκολλήσει από τον Θύμιο, που έχει αγανακτήσει και ζητάει βοήθεια από τη Χρύσα.

Κι ενώ η Χρύσα προσπαθεί να της κάνει ένα τεστ για να μάθει αν έχει στ’ αλήθεια αμνησία ή τους κοροϊδεύει, η Μαριλού προσπαθεί να πείσει τον Τζώρτζη να πάνε στη Μυρτώ στην Ελβετία, μόνο που εκείνος ψηφίζει Πλάτανο δαγκωτό. Η Κατερίνα, πάλι, ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, και ο Βάρσος της δίνει τη «λύση». Ποια είναι τα νέα σχέδια του Εγκέφαλου και τι σχέση μπορεί να έχει με αυτά η αστυνομική αρχή του τόπου;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved