Κούλλης Νικολάου για Γη της Ελιάς: «Ο Δημοσθένης, μετά τον θάνατο του Κίμωνα δεν αλλάζει χαρακτήρα»
Media

Κούλλης Νικολάου για Γη της Ελιάς: «Ο Δημοσθένης, μετά τον θάνατο του Κίμωνα δεν αλλάζει χαρακτήρα»

Ο Κούλλης Νικολάου είναι η ψυχή της επιτυχημένης σειράς Η γη της Ελιάς μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου και μάλιστα πρωταγωνιστεί έχοντας αναλάβει τον ρόλο του Δημοσθένη. 

Ο ίδιος μιλάει για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς και αποκαλύπτει και πολλά ακόμα που εμείς αγνοούμε...

Ο Δημοσθένης, μετά τον τραγικό θάνατο του Κίμωνα, θα αλλάξει χαρακτήρα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί ο χαρακτήρας δημιουργείται και εξελίσσεται από τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου. Ωστόσο, από τα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, δεν προβλέπεται ακόμη κάτι τέτοιο...

Θα θελήσει να βγάλει από τη μέση τη Δήμητρα, θεωρώντας την υπαίτια για ό,τι συμβαίνει;

Είναι ο κλέφτης και ο αστυνόμος, με ό,τι σημαίνει αυτό. (Γελάει.)

Υπάρχει κάτι που μπορεί να σταματήσει την απληστία του αδίστακτου αυτού άντρα;

Ως Κούλλης, με την ιδιότητα του τηλεθεατή και του ηθοποιού, αλλά όχι του παραγωγού, θα ήθελα να υπάρξει κάποια ανατροπή στον χαρακτήρα του Δημοσθένη και να σταματήσει όσα κάνει. Δεν ξέρω, όμως, πού θα το πάει η Βάνα (σ.σ.: Δημητρίου), ούτε έχω συζητήσει κάτι μαζί της.

Ο Δημοσθένης θα μάθει ότι η Ειρήνη δεν είναι τελικά κόρη του;

Κάποια στιγμή πρέπει να το μάθει, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια, αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Δημοσθένη. Μετά τη δολοφονία του Κίμωνα, του μένει ένα παιδί Σκέψου να μάθει ότι δεν είναι δικό του και πού μπορεί να φτάσει..

Αλήθεια, για την Ασπασία τρέφει συναισθήματα ή μόνο να την κακοποιεί;

Ο Δημοσθένης σέβεται και αγαπάει την Ασπασία, αλλά με έναν δικό του τρόπο, που δεν είναι κι ο καλύτερος. Ωστόσο, μετά τον θάνατο του Κίμωνα, δείχνει στη γυναίκα την άλλη πλευρά του.

Η συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο και κατ’ επέκταση οι συγκρούσεις τους συνεχίζονται κανονικά;

Προφανώς. Η σχέση των δύο άντρων είναι... αριστουργηματική. (Γελάει.) Ο Δημοσθένης, λόγω της συνεργασίας που έχουν, συνεχίζει να κρατάει «αιχμάλωτο» τον Κωνσταντίνο και τη ζωή του.

Τι άλλο να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς πρόκειται να δείτε σημαντικές εξελίξεις και στη ζωή άλλων ηρώων. Για παράδειγμα, η σχέση της Βασιλικής με τον Φίλιππο κλονίζεται αρκετά, η Μυρτάλη καταστρέφεται από την ανοησία που τη διακατέχει κ.ά.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved