Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αντίδραση του Βασάλου και τα κλάματα
Media

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αντίδραση του Βασάλου και τα κλάματα

Survivor All Star: Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν με πάθος στο στίβο μάχης όμως μία ομάδα από τις δύο κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η αναμέτρηση προχωρούσε πόντο πόντο και η μία ομάδα κλήθηκε να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με δύο βασικούς της παίκτες εκτός. Η Κατερίνα Δαλάκα που επέστρεψε από το νοσοκομείο, δεν αγωνίστηκε αλλά εμψύχωνε τους συμπαίκτες της.

Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού φάνηκε να απογοητεύει διπλά τους ηττημένους.

Στο τέλος της ημέρας ένας παίκτης θα αποχωρούσε. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο Αποχώρησης καθώς οι παίκτες εκατέρωθεν είπαν την αλήθεια τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους.

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στο Συμβούλιο ενώ μία… κόντρα από τα παλιά έκανε την επανεμφάνισή της!

Η αποχώρηση της εβδομάδας γέμισε θλίψη την ομάδα που έχασε έναν παίκτη της.

Αυτή που έφυγε από το παιχνίδι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αμέσως έτρεξε κοντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ όπως φάνηκε οι δυο τους δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Οι συμπαίκτες της ξέσπασαν σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved