Ελένη Χατζίδου: «Περνάω τον Ετεοκλή 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές»
Media

Ελένη Χατζίδου: «Περνάω τον Ετεοκλή 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές»

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για το σχόλιο για την διαφορά ηλικίας των ζευγαριών. 

Μετά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

Και επέλεξε να το κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό της και ξεσπώντας παράλληλα για τα όσα ακούστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή για την ηλικία της.

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Λίγα 24ωρα αργότερα, η τραγουδίστρια έδωσε και την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Breakfast@Star. Πριν την προβολή των δηλώσεων της, οι συντελεστές της εκπομπής σχολίασαν τα όσα έγραψε στα social media.

Τότε η Ελένη Χατζίδου θέλησε να τοποθετηθεί για τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους που ακούστηκαν από τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Κώστα Ραπτόπουλο,.

«Περνάω τον Ετεοκλή 10 χρόνια, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Δηλαδή είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα;», είπε με δυσαρέσκεια η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved