Λιάγκας για Παύλο και Μαρί Σαντάλ: «Ψάχνουν για αγορά κατοικίας για μόνιμη εγκατάσταση»
Media

Λιάγκας για Παύλο και Μαρί Σαντάλ: «Ψάχνουν για αγορά κατοικίας για μόνιμη εγκατάσταση»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε νέες αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό για την εγκατάσταση του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στην Ελλάδα!

Ο παρουσιαστής είπε: «Ότι θα μεταφέρω είναι απολύτως διασταυρωμένο και μάλιστα σε γνώση και της οικογενείας, η οποία δεν διαμαρτύρεται για αυτά που λέγονται. Θα σας δώσω τώρα το δεύτερο κομμάτι του ρεπορτάζ αποκλειστικό που αφορά την εγκατάσταση του Παύλο στην Ελλάδα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Παύλος, η γυναίκα του, η Μαρί Σαντάλ, -αφήστε τα παιδιά έχουν τις δουλείες τους και τα ζωές του. Δεν μένουν πλέον με τους γονείς του, θα μείνουν και ακούγεται για πρώτη φορά αυτό για αρκετούς μήνες στην Ελλάδα»!

Και υπογράμμισε: «Η πρόθεσή τους δεν είναι να φύγουν τώρα, άμεσα. Η πρόθεση τους είναι σε πρώτη φάση να μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν σημαίνει πως θα ξενοικιάσουν και θα πωλήσουν τα άλλα σπίτια. Θα έχουν τα σπίτι στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Τώρα πόσες μέρες θα μένουν εδώ και πόσες εκεί δεν το ξέρω, ούτε οι ίδιοι το ξέρουν.

Υπάρχουν τουλάχιστον δυο Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες. Είναι δυο εφοπλιστικές και πολύ πλούσιες οικογένειες με δεσμούς με την οικογένεια που προτίθενται σε αυτή τη φάση να παραχωρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα το σπίτι στα βόρεια για να εγκατασταθούν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και κάποια από τα παιδιά».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved