Μαύρο Ρόδο: «Βόμβα» για την Ελισάβετ! Εγκαταλείπει το μοναστήρι
Media

Μαύρο Ρόδο: «Βόμβα» για την Ελισάβετ! Εγκαταλείπει το μοναστήρι

Το «Μαύρο ρόδο» επιφυλάσσει μία συγκλονιστική συνέχεια, καθώς το σκοτεινό μυστικό του Γεράσιμου αποκαλύπτεται και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με το Mytv ο νεαρός βλέπει την Ελισάβετ να περνάει συνεχώς δοκιμασίες και ανησυχεί πολύ γι’ αυτήν. Τόσο, που προκαλεί την έντονη αντίδραση των γονιών του. Κάποια στιγμή, όμως, ο Γεράσιμος αποφασίζει να δράσει και αιφνιδιάζει τον Μανόλη λέγοντάς του ότι ανησυχεί για την Ελισάβετ, καθώς γνωρίζει ένα τραυματικό γεγονός που της έχει συμβεί και κατ' επέκταση ένα πολύ σκοτεινό μυστικό, που κρατάει μέσα του πολλά χρόνια.

0 Μανόλης προβληματίζεται με τα λόγια του γιου του και τον πιέζει να του μιλήσει ξεκάθαρα. Όπως και γίνεται. 0 Γεράσιμος του εκμυστηρεύεται ότι στο παρελθόν ο Στέλιος Διακοσάββας επιχείρησε να βιάσει την Ελισάβετ και εκείνη, σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει, κάρφωσε στο πόδι του μια πιρούνα κήπου.

Στη συνέχεια, η κοπέλα βγήκε αναστατωμένη από την αποθήκη και έτρεξε στο μοναστήρι να ζητήσει βοήθεια από τις μοναχές, ενώ ο ίδιος μπήκε να δει τι έχει συμβεί. Όταν αντίκρισε τον επίδοξο βιαστή της φίλης του να βγάζει την πιρούνα και να απειλεί να την εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο, την άρπαξε και του την κάρφωσε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, ο νεαρός του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και εκείνος, λοιπόν, είναι ο δολοφόνος του Στέλιου Διακοσάββα. Ωστόσο, αυτό δεν το γνωρίζει κανένας, ούτε καν η Ελισάβετ, η οποία όλα αυτά τα χρόνια ζει με ενοχές. Ταυτόχρονα, η δόκιμη μοναχή δέχεται κυνηγητό από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια δήλωση σχετικό με τον θάνατο της Αγγελικής.

Γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση την ηγουμένη. Γρήγορα, η πρώτη αναθεωρεί για κάποια πράγματα και μέσα σ’ αυτά είναι η παραμονή της στο μοναστήρι. Η κοπέλα αποφασίζει να το εγκαταλείψει και όλοι μένουν άφωνοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved