Τρία Μίλια: Αυτό είναι το τέλος της σειράς
Media

Τρία Μίλια: Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Τρία Μίλια: Η κοινωνική σειρά του STAR ολοκληρώνεται την Παρασκευή 03 Φεβρουάριου, στις 17.30, και επιφυλάσσει ένα πολύ δυνατό φινάλε.

Στο τελευταίο επεισόδιο, σύμφωνα με το mytv πρόκειται να δούμε τον Γεράσιμο και την Κάτια να παίρνουν μια σημαντική απόφαση για τη ζωή τους, ειδικά μετά την αποκάλυψη της εγκληματικής δράσης του Στέφανου.

Προχωρούν στην πώληση του σπιτιού τους και, γρήγορα, μαθαίνουν ότι βρέθηκε αγοραστής. Μόνο που αυτό το πρόσωπο είναι μια παλιά γνώριμη του Γεράσιμου, η Ματίνα Έκτοτε κανείς δεν μπορεί να φανταστεί όσα πρόκειται ν' ακολουθήσουν. Η Ματίνα επισκέπτεται τον Γεράσιμο και την Κάτια και αφού τους ανακοινώνει ότι αγόρασε το σπίτι για να μείνει η κόρη του, η Λίζα, κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση.

Βγάζει όπλο και απειλεί να σκοτώσει την Κάτια, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι θέλει να του στερήσει τα πάντα για να τον τιμωρήσει επειδή την απέρριψε στο παρελθόν.

Συγχρόνως, στο σπίτι, φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος, τον οποίο θεωρούσαν νεκρό μετά την πτώση του από τον γκρεμό, και η Ματίνα στρέφει το όπλο στον Μιχάλη. Όμως, ο αδελφός του μπαίνει μπροστά, σε μια προσπάθεια να εξιλεωθεί για όσα του έχει κάνει. Μέσα σ’ όλη την παράνοια που επικρατεί, φτάνει και η Λίζα, η οποία απειλεί με όπλο τη μητέρα της.

Όλοι, έντρομοι, παρακολουθούν όσα διαδραματίζονται και η αγωνία χτυπάει κόκκινο μην τυχόν θρηνήσουν θύματα πάνω στη βίαιη συμπλοκή με τα όπλα. Δεκατέσσερις μήνες μετά, οι κακές ημέρες για τη Δρακόνησο ανήκουν στο παρελθόν και ένας γάμος γεμίζει χαρά τους κατοίκους του νησιού!

Αυτός, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, είναι του Μιχάλη και της Φωτεινής, οι οποίοι, ύστερα απ’ όλες τις δοκιμασίες που πέρασαν, αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved