Πτώση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
Media

Πτώση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η EPT 1, μέσα στον επόμενο μήνα, πρόκειται να εντάξει στο πρόγραμμά της νέες σειρές.

Μία από αυτές είναι το υπαρξιακό εγκληματολογικό δράμα «Η πτώση», με αξιόλογους συντελεστές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και μία δυνατή ιστορία.

Η αγωνία, το μυστήριο, οι ανατροπές και το ευρηματικό σενάριο συνθέτουν τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, για να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή και την καταιγιστική δράση της. Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα μεταφέρουν το κλίμα και την υποβλητική ατμόσφαιρα της δυνατής ιστορίας.

Σύμφωνα με το σενάριο, ένα βράδυ, ο καταξιωμένος χειρουργός Φίλιππος Ραζής (Χρήστος Λούλης) βρίσκει έξω από το νοσοκομείο όπου εργάζεται ένα εγκαταλελειμμένο 12χρονο κορίτσι Ρομά, που σφαδάζει από τον πόνο. 0 ίδιος βρίσκεται εκτός υπηρεσίας. Όμως, βλέποντας ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος της μικρής κοπέλας, αποφασίζει να τη χειρουργήσει.

Στο χειρουργείο συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός της λείπει. Το επόμενο πρωί, η μικρή πεθαίνει και κανείς δεν ψάχνει γι’ αυτήν εκτός από την Μπελού Αλσάμπα (Αλίκη Ανδρειωμένου), μια μετανάστρια που φαίνεται να γνωρίζει γιατί το κορίτσι πέθανε. Εκείνη, προσεγγίζει τον Φίλιππο και του ζητάει να τη βοηθήσει, επειδή η ζωή της κινδυνεύει από εκείνον, τον Σιρχάν (Πανάγος Ιωακείμ), που οδήγησε στον θάνατο τη μικρή Ρομά. Τώρα, ο Φίλιππος καλείται να πάρει μια απόφαση ζωής: να ασχοληθεί με τον γάμο του και τη σύζυγό του, Μαριτίνα Απέργη (Θάλεια Ματίκα), ή να αγωνιστεί για έναν καλύτερο κόσμο.

Όταν αποφασίσει, όμως, να βοηθήσει την Μπελού, ο κόσμος θα γυρίσει ανάποδα για τον ίδιο! Η διοικητής του νοσοκομείου, Γαλάτεια Παράσχη (Βάνα Πεφάνη), δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του, η συνεργάτις του, γιατρός ογκολόγος, Εριέττα Φωτιάδη (Λένα Παπαληγούρα), προσπαθεί να τον σταματήσει κι όλο το νοσοκομείο είναι εναντίον του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Μόνοι του σύμμαχοι στον αγώνα του, μια νεαρή αγωνίστρια δημοσιογράφος, η Θάλεια Μελά (Εριέττα Μανούρη), και ο καρδιακός του φίλος και γιατρός αναισθησιολόγος, Ραφαήλ Αναλυτής (Ιωάννης Παπαζήσης).

Ποιος του έστησε αυτή την καλοστημένη παγίδα; Τι ρόλο έπαιξε η γυναίκα του και ο συνεργάτης της, Νικήτας Στεργίου (Γιωργής Τσαμπουρόκης), στην ιστορία; θα καταφέρει να αποκαταστήσει την αλήθεια και να δικαιωθεί; Εμπιστεύτηκε τα σωστό άτομα ή οι φίλοι του ήταν οι εχθροί του;

Η συνέχεια επί της οθόνης...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved