Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Χρύσα αναγκάζεται να πει στον Τζώρτζη την αλήθεια για το γράμμα
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Χρύσα αναγκάζεται να πει στον Τζώρτζη την αλήθεια για το γράμμα

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οι Πλατανιώτες καταλαβαίνουν ότι η αμνησία της Ζαφείρως είναι ψεύτικη, και ο Θύμιος αρνείται να την παντρευτεί, αλλά… πίσω έχει η Ζαφείρω την ουρά.

Η Σύλβια αρνείται να δεχτεί πως το πανδοχείο θα χάσει την πελατεία του, εξαιτίας μιας κακής κριτικής και ο Πετράν προσφέρεται να δώσει λύση στο πρόβλημα, επιστρατεύοντας λίγη απατεωνιά και κάμποση δημιουργική σκέψη.

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια παίρνει χαμπάρι πως ο Σώτος έχει «κλέψει» τους αγοραστές της για το μαγικό νερό και απειλεί να αποκαλύψει στη Σύλβια αλήθειες που δεν θα της αρέσουν καθόλου, ενώ η Χρύσα, αναγκάζεται να πει στον Τζώρτζη την αλήθεια για το γράμμα που της έστειλε η Μυρτώ. Ο Τζώρτζης παίρνει τους δρόμους, με τη Μαριλού στο κατόπι του, και μαθαίνει τυχαία τα σχέδια της Ζαφείρως, βάζοντας τον Βλάση σε «μπελάδες».

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Ζαφείρω συνεχίζει απτόητη με το σχέδιο «αμνησία», με σκοπό να εκδικηθεί τους Πλατανιώτες, ενώ η Κατερίνα με τον Παναγή συνεχίζουν με το δικό τους «σχέδιο» και αναγκάζουν τον Κανέλλο να τους ακολουθήσει στο δάσος για να βρουν την αρκούδα. Στο πανδοχείο, καταφθάνουν οι πρώτοι επισκέπτες και ο Σώτος, με τη Σύλβια και τη Φιλιώ βάζουν τα δυνατά τους για να πάνε όλα τέλεια, μόνο που το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και η διαμονή τους λήγει με… συνοπτικές διαδικασίες.

Με συνοπτικές διαδικασίες λήγει και η επίσκεψη της Αγγέλας στην Αθήνα όμως, αφού η Βίλμα φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο μιούζικαλ αλλά και στη ζωή του Θοδωρή. Την ίδια ώρα, η Μαριλού νιώθει να πιέζεται όλο και περισσότερο, το ίδιο και ο Θύμιος, αφού η Ζαφείρω δηλώνει έτοιμη για τους αρραβώνες τους. Ο Βλάσης, πάλι, είναι έτοιμος να ξαφρίσει το ζεύγος Μαργκαρί σύμφωνα με τις οδηγίες της μανούλας. Θα τα καταφέρει όμως;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved