Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη
Media

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Θεοφάνους υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τον Γιώργο Μαργαρίτη και μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Αγνή Καλουμένου τους απολαμβάνουμε σε αγαπημένα λαϊκά ακούσματα, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο πιο ροκ λαϊκός τραγουδιστής , έτσι όπως τον χαρακτηρίζουν, ένας σπουδαίος τραγουδιστής που έχει χαράξει τη δική του επιτυχημένη πορεία στην ελληνική δισκογραφία, παρέα με τον Γιώργο Θεοφάνους μας χαρίζουν μια ξεχωριστή, λαϊκή, μουσική βραδιά.

Με το αστείρευτο χιούμορ του και την αυθεντικότητά του, ο Γιώργος Μαργαρίτης διηγείται στιγμές από τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, με τον μέντορα του Βασίλη Τσιτσάνη και θυμάται πολλές ιστορίες πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Η βραδιά συνεχίζεται με τον Χρήστο Μενιδιάτη και με ένα ντουέτο που συγκινεί. Για πρώτη φορά ερμηνεύει ένα συγκεκριμένο τραγούδι του πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη, μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Φυσικά δεν λείπουν τα τραγούδια που αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε.

Η εντυπωσιακή Ελεάνα Παπαϊωάννου έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και με την ξεχωριστή φωνή της και το κέφι της τραγουδάει αγαπημένα παλιά, λαϊκά τραγούδια, αλλά και το νέο της τραγούδι.

Στη συνέχεια η ταλαντούχα συνεργάτιδα του Γιώργου Μαργαρίτη, Αγνή Καλουμένου, μας χαρίζει μια πολύ μεγάλη επιτυχία της.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Γιώργος Σπετσιώτης. Ο Γιώργος έρχεται από τη Λέσβο, παίζει μπουζούκι έχει σπουδάσει μουσικολογία και ηχοληψία.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved