Survivor All Star: Στην Ελλάδα η Βαλαβάνη – Η συγκίνηση και το απρόοπτο που την τρόμαξε! (EXCLUSIVE)
Media

Survivor All Star: Στην Ελλάδα η Βαλαβάνη – Η συγκίνηση και το απρόοπτο που την τρόμαξε! (EXCLUSIVE)

Survivor All Star: Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι. 

Μια αποχώρηση που ουδείς περίμενε πως θα γίνει τόσο νωρίς καθώς η παίκτρια θεωρούνταν από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου.

Φαίνεται όμως πως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη άποψη κι έτσι μετά από μόλις τρεις εβδομάδες η Ευρυδίκη επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της απαθανατίστηκε από το gossip-tv και όπως κι εσύ θα δεις η παίκτρια είναι μια χαρά ενώ όπως ήταν αναμενόμενο παρά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων εκείνη δεν έδωσε καμία απάντηση παραμένοντας ωστόσο ευγενική, όπως πάντα άλλωστε. «Σας ευχαριστώ που ήρθατε και είμαι χαρούμενη που πάω στην οικογένειά μου».

Λίγο αργότερα βγαίνοντας έξω την περίμεναν οι φίλοι της, ανάμεσα σε αυτούς και η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη, Χριστίνα Κανελλοπούλου με την οποία διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Αμέσως έπεσε στην αγκαλιά τους ενώ ένα απρόοπτο την τρόμαξε πολύ. Μπροστά της σκόνταψε ένας εργαζόμενος κι εκείνη τρομοκρατήθηκε.

Δες τα πρώτα πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί

Φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ελλάδα

Θυμίζουμε πως αυτή η αποχώρηση ήταν επίπονη για πολλούς από τους συμπαίκτες της και πολύ περισσότερο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος στο άκουσμα του ονόματός της για την αποχώρηση, ξέσπασε σε κλάματα. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν λόγια τρυφερά και πώς όχι αφού τους δένει μια πολύ τρυφερή σχέση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να γυρίσει πίσω νικητής. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ρωτήθηκε μόνο για το survivor all star αλλά και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αφού όλοι θέλουν να μάθουν τι τρέχει τελικά αναμεταξύ τους!
Η Ευρυδίκη τόνισε πως δεν θέλει να μιλήσει για τα προσωπικά της και είπε: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved