Χαμός στο Super Κατερίνα ανάμεσα σε Παππά - Καφετζή: «Με κράζεις πάλι»
Media

Χαμός στο Super Κατερίνα ανάμεσα σε Παππά - Καφετζή: «Με κράζεις πάλι»

 

Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στο Super Κατερίνα και έκανε χαμό με τις δηλώσεις του τόσο που ο James Καφετζής χρειάστηκε να παρέμβει τηλεφωνικώς!

Ο James είχε πει στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ότι ο αρχισυντάκτης του survivor τους είχε πει ότι οι δύο παίκτες (Αλέξης και James) είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν και στο αμερικάνικο format του ριάλιτι, κάτι που ο Αλέξης το διέψευσε στο instagram του!

Σήμερα 20 Ιανουαρίου ο Αλέξης Παππάς που ήταν καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Ο James έχει ένα προηγούμενο με την εταιρία παραγωγής που τον έκανε να ξέρουμε όλοι το όνομά του και τα λοιπά. Θα του πει ότι εσύ πρέπει να είσαι στο αμερικάνικο format; Αν δεν ήταν το Survivor, θα ήταν ο Δημήτρης Καφετζής και δεν θα τον ήξερε κανείς».

Και τότε βγήκε τηλεφωνικά ο James: «Είμαι για καφέ στο Μικρολίμανο και μου ‘ρχονται μηνύματα: σε κράζει ο Παππάς. Λέω: τι πιο σύνηθες;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έκανα λάθος. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια. Εγώ πήγα για φαγητό με τον Ντάφυ, τον Παυλιδάκη και έναν φίλο του Ντάφυ. Σε πήρε τηλέφωνο ο Ντάφυ. Μπερδεύτηκα»!

Και ο Αλέξης του απάντησε: «Ναι, το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες. Εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να ξαναμπείς στο Survivor. Μου φάνηκε ότι διαφημίζεις τον εαυτό σου ως πολύ έξυπνο, που κάνεις μόνο για την Αμερική…»!

Και μετά την ένταση ο James ανέφερε «Δεν υπήρχε λόγος να πω ψέματα» και αποκάλυψε ο ίδιος είχε βρεθεί για φαγητό το περασμένο Σάββατο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved