The Voice: Backstage με Μουζουράκη-Γιοκαρίνη στα καλύτερά τους! Οι πρόβες, τα γέλια και τα… βελάκια
Media

The Voice: Backstage με Μουζουράκη-Γιοκαρίνη στα καλύτερά τους! Οι πρόβες, τα γέλια και τα… βελάκια

The Voice: Ένα ταξίδι στη ροκ πλευρά της ζωής με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Γιάννη Γιοκαρίνη στα backstage 

Τα knockouts πέρα από το διαγωνιστικό κομμάτι με τις ερμηνείες των συμμετεχόντων επιφυλάσσουν για τους τηλεθεατές και την ευχάριστη έκπληξη των ντουέτων των coaches με τους καλεσμένους τους στη σκηνή. Είδαμε ήδη την Έλενα Παπαρίζου με τον Θοδωρή Μαραντίνη να τραγουδούν «Gigolo» αλά ρεμπέτικα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον good job nicky σε ένα ελληνικό «My way» και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Γιάννη Γιοκαρίνη να ροκάρουν ανελέητα όπως μόνο αυτοί μπορούν!

Βρεθήκαμε στα backstage των Knockouts του The Voice of Greece και σας μεταφέρουμε όσα είδαμε, ακούσαμε και απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μας.

Στο καμαρίνι του Πάνου Μουζουράκη κυριαρχούν οι μουσικές. Με τον Γιάννη Γιοκαρίνη ακούν μουσική, ανταλλάσσουν απόψεις για διαφορετικές εκτελέσεις γνωστών κομματιών και φυσικά μελετούν τις σημειώσεις για τους διαγωνιζόμενους της ομάδας του coach.

Όταν δεν έχουν μουσικές συζητήσεις παίζουνε… βελάκια!

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες στο πιάνο ο Πάνος Μουζουράκης συζητάει με την ομάδα του που κάθεται στην εξέδρα σε μία προσπάθεια να τους χαλαρώσει και να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το άγχος. Με το απολαυστικό χιούμορ και τις ατάκες του δεν αργούν να ξεσπάσουν σε γέλια.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Γιοκαρίνης παίρνει θέση στο πλευρό του και μαζί ακούν τις ερμηνείες, κάνουν παρατηρήσεις και συμβουλεύουν τους διαγωνιζόμενους στο πώς μπορούν να διορθώσουν τις αστοχίες.

Οι δυο τους όμως κάνουν πρόβα και για το ντουέτο τους.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθεται στο πιάνο, ο Πάνος Μουζουράκης παίρνει το μικρόφωνο και οι δυο τους γεμίζουν το στούντιο με αγαπημένες ροκ επιτυχίες του καλεσμένου. Γέλια, ιστορίες από την εποχή της άνθισης του ελληνικού ροκ και μουσικοί πειραματισμοί διαδέχονται το ένα το άλλο σε μία από τις πιο απολαυστικές μουσικές συνυπάρξεις που έχουμε παρακολουθήσει backstage!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved