Μαύρο ρόδο spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ κοιμούνται μαζί
Media

Μαύρο ρόδο spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ κοιμούνται μαζί

Μαύρο ρόδο spoiler: Τα νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Οι σημαντικότερες στιγμές των όσων θα δείτε και θα σας καθηλώσουν.

Χωρίζουν Λευτέρης και Πολυξένη

Ο Λευτέρης καταφέρνει να μάθει τα ψέματα της Πολυξένης και πλέον ο γάμος του ζευγαριού βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Αυτή τη φορά ο Λευτέρης δείχνει αποφασισμένος να μη τη συγχωρέσει, παρά τις προσπάθειες της Πολυξένης να γυρίσει ξανά το κλίμα υπέρ της.

Η συμπεριφορά που πλέον έχει αποκτήσει απέναντι της είναι αυτό της αδιαφορίας. Κάτι που τρελαίνει την Πολυξένη και φοβάται για το μέλλον της, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τα κληρονομικά. Όμως το γεγονός ότι προσπάθησε να κλέψει την περιουσία της κόρης του, είναι κάτι ασυγχώρητο για εκείνον. Η Όλγα προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για τον Λευτέρη σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναβρεί με την Πολυξένη.

«Δεν πρόκειται κοριτσάκι μου να τα βρω ξανά με τη μάνα σου! Αυτό που έκανε ξεπερνά κάθε όριο, τέλος», της λέει και η Πολυξένη αποφασίζει να φύγει στην Πάτρα βρίσκοντας έτσι ευκαιρία να πλευρίσει ξανά τον Θέμη, ενώ ξεκαθαρίζει στην κόρη της ότι δεν πρόκειται να επιστρέφει ξανά στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν.

Πέτρος και Ελισάβετ κοιμούνται μαζί

Οι δοκιμασίες της Ελισάβετ στο μοναστήρι δεν έχουν τέλος και την κάνουν να αναθεωρήσει για κάποια πράγματα. Αυτό την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους! «Είσαι σίγουρη για την απόφασή σου;», τη ρωτάει η ηγούμενη και εκείνη απαντάει: «Απόλυτα σίγουρη». Την ίδια στιγμή μαζεύει τα πράγματά της να φύγει, ενώ ο Λευτέρης που το μαθαίνει είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. Ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή και αποφασίζει να δουλέψει με τον Λευτέρη, ο οποίος του προτείνει να τον φιλοξενήσει. Όταν η Ελισάβετ πάει

στο σπίτι της τον βλέπει εκεί και αναστατώνεται. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη και αυτή η νύχτα θα είναι καθοριστική και για τους δύο καθώς για πρώτη φορά θα κοιμηθούν μαζί!

Η φωτογραφία που «καίει» την Ελισάβετ

Ο Γεράσιμος γίνεται έξω φρενών με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ.

«Φύγετε μακριά από την Ελισάβετ, τι θέλετε και την ενοχλείτε; Ό,τι έχει να πει θα το πει στην αστυνομία», τους φωνάζει, αλλά μάταια. Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφθεί τον Πέτρο και τραβάει μια κοινή τους φωτογραφία και αμέσως γίνεται viral στο διαδίκτυο. Το γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν και άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος βλέποντας την πίεση που ζει η Ελισάβετ από τους δημοσιογράφους στο μοναστήρι, ψάχνει να βρει τρόπο να φύγει από το νοσοκομείο. Παρά τις εκκλήσεις των ιατρών, εκείνος μετά το χειρουργείο το σκάει από εκεί με τη βοήθεια του Λουκά. Η ηγουμένη ξεκαθαρίζει στην Ελισάβετ τους όρους που πρέπει να τηρήσει για να παραμείνει στο μοναστήρι: «Καταλαβαίνεις πως δεν αρμόζει σε μια μοναχή η συμπεριφορά αυτή που είχες», της λέει.

Η κρυφή συνάντηση Βίκου & Αλεξίας

Η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη. Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη και τρέμει κρατώντας τον φάκελο στα χέρια της. Τον ανοίγει και συγκινείται με τα όσα της γράφει η μητέρα της. Μέσα στον φάκελο όμως βρίσκει ακόμα ένα γράμμα με τη σημείωση: «Να το δώσεις στον Βίκο. Είσαι η μόνη που θα με καταλάβεις και θα το κάνεις για χάρη μου». Η Αλεξία προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να συναντήσει τον Βίκο και να του δώσει οπό κοντό το γράμμα που άφησε για εκείνον η Αγγελική. Ωστόσο τελικά τον παίρνει τηλέφωνο και κλείνουν ραντεβού όπου συναντιούνται κρυφά.

Μόνο που η Αλεξία δεν του το δίνει: «Η μαμά μου άφησε ένα γράμμα για εσένα, αλλά δεν θα σου το δώσω! θέλω να βασανίζεσαι για ό,τι έγινε», του λέει και τον αφήνει σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Βίκος συναντά την Κύρα, ζητώντας τη βοήθειά της για να φτάσει το γράμμα της Αγγελικής στα χέρια του, παρακάμπτοντας την Αλεξία.

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved