Kitchen Lab: Ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο με τα πιάτα του Άκη Πετρετζίκη
Media

Kitchen Lab: Ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο με τα πιάτα του Άκη Πετρετζίκη

Σαββατοκύριακο, 21 και 22 Ιανουαρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει!

Ένα πολύ ελαφρύ, πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα πολύ χρήσιμο μενού από κάθε άποψη, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 16:40, γιατί οι συνταγές που θα σας δείξει θα σας χρησιμεύσουν σε πολύ κομβικές στιγμές της μαγειρικής σας ζωής.

Το να μάθετε να φτιάχνετε μόνοι σας πιπεριές Φλωρίνης στο βάζο και να τις έχετε χειροποίητες στο ψυγείο σας είναι αυτό που θα σας δείξει ο Άκης: πώς με έξυπνο και απλό τρόπο θα ετοιμάσετε τις δικές σας πιπεριές Φλωρίνης στο βάζο και θα τις έχετε εύκαιρες ανά πάσα στιγμή χρειαστείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε άλλες συνταγές ή σε σνακ. Τις σερβίρει ως ορεκτικό το Σάββατο με παξιμάδια, ελαιόλαδο, φέτα, ελιές και ρίγανη. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει ένα vegan burger με curry mayo που εάν δεν ξέρατε ότι είναι vegan, πραγματικά δεν θα το καταλαβαίνατε, αποδεικνύοντας ότι και ένα vegan γεύμα μπορεί να είναι θεσπέσιο, είτε είστε vegan είτε όχι. Για επιδόρπιο φτιάχνει μια εύκολη μηλόπιτα με φύλλο σφολιάτας, σε μόλις μισή ώρα, με λίγα υλικά και πολλή αγάπη και σερβίρει με άχνη ζάχαρη και σαντιγί.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, που είναι πολύ comfort, πολύ παρείστικο αλλά την ίδια στιγμή εύκολο και απλό, για ένα μεσημέρι ή ένα βράδυ που θέλετε να μαζευτείτε με την οικογένεια ή τους φίλους και να περάσετε όμορφα με τέλειο φαγητό χωρίς καθόλου κόπο.

Μια χειμωνιάτικη σαλάτα με καπνιστό τόνο που θα σας δώσει υπέροχη γεύση με έναν τέλειο συνδυασμό υλικών, μια σαλάτα με πολύ διαφορετική σύνθεση, με χειμωνιάτικη διάθεση και υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους, προτείνει ο Άκης για ορεκτικό στο κυριακάτικο τραπέζι. Για κυρίως γεύμα μας δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας χειροποίητη πίτσα με λεπτή κρούστα και να απογειώσετε κάθε στιγμή της comfort βραδιάς σας. Για επιδόρπιο ετοιμάζει μια καταπληκτική εκδοχή μπισκότων, τα brownie cookies, που είναι τα πιο μαλακά, τα πιο νόστιμα, τα πιο σοκολατένια μπισκότα με γεύση από brownies, σερβιρισμένα με λευκή κουβερτούρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved