Media

Αποκαλυπτική η Πέμη Ζούνη: «Δεν θα πήγαινα να κάνω guest στο Maestro. Και ο Χριστόφορος το ξέρει»

Gossip-tv Team

Η Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις εξελίξεις για τον "Έρωτα Φυγά" ενώ έκανε λόγο και για το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Πέμη Ζούνη πρωταγωνιστεί φέτος στην τηλεοπτική σειρά "Έρωτας Φυγάς" στον ρόλο της Μαριέττας Δεμερτζή και μίλησε στην εκπομπή "Open Weekend" για όλους και για όλα. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς και τις εξελίξεις που μας περιμένουν, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για την σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που ο δεύτερος κύκλος είναι προ των πυλών.

Η ηθοποιός δεν έχει δει ακόμα την σειρά, ενώ απάντησε πώς δεν θα πήγαινε να κάνει μια guest εμφάνιση εκεί, μιας και μετά από το "Κλείσε τα μάτια", οτιδήποτε άλλο έπαιζαν μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα ήταν σίγουρα κατώτερο.

«Όχι, δεν έχω δει το Maestro γιατί τις 23:00 πρέπει να έχω κοιμηθεί γιατί ξυπνάω στις 05:00. Θα το δω κάποια στιγμή όμως. Νομίζω ότι δεν θα πήγαινα να κάνω γκεστ στο Maestro. Νομίζω ότι το ξέρει κι εκείνος ότι δεν θα έπρεπε να με καλέσει. Αυτό ήταν μια στιγμή πολύ πετυχημένη και ιδιαίτερη, αυτή που κάναμε, και δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα είναι… λιγότερο»

Δείτε το βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved