Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο

Τι θα δούμε σήμερα, 22 Ιανουαρίου στη σειρά, Μαύρο Ρόδο

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ αγνοούνται και η αγωνία κορυφώνεται. Συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια, συγκρούσεις και αποκαλύψεις που ταράζουν τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Σήμερα στη σειρά, Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ξεσκεπάζει τα ψέματα της Πολυξένης και εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο, καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν.

Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μία καλοστημένη παγίδα. Ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρίνος παίρνει μία μεγάλη απόφαση. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Στο προηγούμενο είδαμε:Μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη μονή. Η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της.

Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί.

Ποια απόφαση θα πάρει ο Σταυρίνος σε σχέση με την εγχείρησή του; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εκτελεστή της Αγγελικής, τώρα που τον κυνηγούν όλοι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved