Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor All Star: Απόψε (22/1) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερα δυνατό επεισόδιο με πολλές ανατροπές αλλά και εκπλήξεις. 

Και αυτό γιατί τρία νέα πρόσωπα φτάνουν στο SURVIVOR ALL STAR για να ενσωματωθούν στις δύο ομάδες, τους Μπλε και τους Κόκκινους!

Ο νέος παίκτης των Κόκκινων προσφέρει κάτι που είχε λείψει από τους παίκτες εδώ και καιρό, ενώ οι Μπλε υποδέχονται παλιούς φίλους…

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, απόψε μπαίνουν στο παιχνίδι ο Γιώργος Κόρομι, o Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού!

Οι προμήθειες έρχονται την κατάλληλη στιγμή για να δώσουν μια ανάσα στις δύο ομάδες.

Αυτό που όμως απασχολεί τις ομάδες είναι οι παίκτες που εξαφανίζονται και χάνονται στον ζούγκλα. Τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα;

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας με παράλληλο έπαθλο φαγητού ξεκινά με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης. Εκείνοι που κερδίζουν, σύμφωνα με το Spoiler είναι οι Διάσημοι, δηλαδή οι Κόκκινοι οι οποίοι θα υπερισχύσουν των αντιπάλων του και θα καταφέρουν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού αλλά και την ασυλία.

Στο Συμβούλιο του Νησιού οι παραβάτες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο ποινής από τον Γιώργο Λιανό ενώ οι εντάσεις μεταξύ συμπαικτών και αντιπάλων δε σταματούν.

Όσο για τον πρώτο παίκτη της Μπλε ομάδας που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτός όπως μαθαίνουμε από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος τελευταία έρχεται συχνά σε ένταση με συμπαίκτες του στους Μπλε.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved