Survivor: Ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο! Η πρώτη κοινή φώτο - «Είναι χάλια»!
Media

Survivor: Ζευγάρι η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο! Η πρώτη κοινή φώτο - «Είναι χάλια»!

Survivor all star: Χαμός έχει γίνει μετά τα πλάνα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα μιας και οι δύο δεν είναι ελεύθεροι.

Η Καρολίνα έχει σχέση με τον Μπο αλλά και ο Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου!

Τόσο ο Μάριος όσο και η Ελευθερία δεν έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους, όμως είναι μαζί από τα Χριστούγεννα, λίγες μέρες δηλαδή πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης ο Μάριος.

Στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μία αποκάλυψη!

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ελευθερία Ελευθερίου μου λέει το ρεπορτάζ μου ότι είναι όντως χάλια, παρόλο που το Σάββατο την είδαμε να είναι στα μπουζούκια. Η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί».

Να σας θυμίσουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του survivor all star, είδαμε τα τρυφερά τετ α τετ της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και βάσει των συγκεκριμένων πλάνων που προβλήθηκαν, έγινε μια μεγάλη κουβέντα, από την αρχή του συμβουλίου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία του Μάριου με την Ελευθερία. Λέτε να μπει στο ριάλιτι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved