Συντετριμμένη η Άννα Φόνσου με τον θάνατο του Ξανθόπουλου - «Μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος»
Media

Συντετριμμένη η Άννα Φόνσου με τον θάνατο του Ξανθόπουλου - «Μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος»

Ο Νίκος Ξανθόπουλος «το παιδί του λαού» δεν είναι πια ανάμεσά μας και έχει βυθίσει σε πένθος τους οικείους του αλλά και τον χώρο της υποκριτικής.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 η Άννα Φόνσου μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και ήταν φανερά συγκλονισμένη από την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού.

Η Άννα Φόνσου είπε: «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος. Σήμερα έχει πεθάνει κα άλλος ένας συνάδελφος, ο οποίος δεν ήταν διάσημος αλλά ήταν νέος και καταπληκτικός. Ήταν φίλοι μου και κυρίως ο Νίκος. Εκείνο που τον χαρακτήριζε δεν ήταν ότι ήθελε να κάνει ένα μεγάλο ρόλο ή κάτι σπουδαίο, αλλά μια μεγάλη οικογένεια, να αγαπάει πολύ την Ελλάδα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.»!

Και πρόσθεσε συγκινημένη η ηθοποιός στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη: «Έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Έκανε μεγάλη οικογένεια, ήταν πιστός σύζυγός, έμενε στο κτήμα του όπως ήθελε, έκανε ακριβώς αυτά που ήθελε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε δώσει εντολή στα παιδιά του να ταφεί στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής που έχει ο ίδιος χτίσει στο κτήμα του στην Παιανία.

Η κηδεία του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24/1 στις 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved