Survivor: Αποκάλυψη: «Πριν 2 μήνες είδα τον Μπο με άλλη, πότε τα έφτιαξε με αυτή την Καρολίνα;»
Media

Survivor: Αποκάλυψη: «Πριν 2 μήνες είδα τον Μπο με άλλη, πότε τα έφτιαξε με αυτή την Καρολίνα;»

Survivor All Star: Μετά τον ντόρο των ημερών η Ελίζαμπεθ Ελέτσι παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και έριξε βόμβα.

Η ίδια αποκάλυψε ότι πριν δύο μήνες είχε δει τον Μπο με άλλη κοπέλα και απόρησε για το πότε πρόλαβε και χώρισε για να τα φτιάξει με την Καρολίνα.

«Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν μου φαίνεται και κάτι το περίεργο γιατί το περίμενα από τη συγκεκριμένη κοπέλα, από την Καρολίνα, διότι για να κρατηθεί στο παιχνίδι πρέπει κι αυτή να κάνει κάτι. Από τη στιγμή που δεν δίνει κάτι αγωνιστικά σου λέει κάτσε να δείξω ότι έχω κάτι ερωτικά και να το παίξω ότι έχω μια σχέση, ένα φλερτ με έναν παίκτη. Ξέρουμε ότι πουλάει πάρα πολύ ο έρωτας. Το βλέπει και από τη φίλη της τη Μαριαλένα, που πρόπερσυ κρατήθηκε στο παιχνίδι με τον Σάκη τον Κατσούλη», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και συνέχισε:

«Η Καρολίνα πήγε εκεί απλά για διακοπούλες. Ξεκάθαρα είναι στημένο. Εγώ υποστηρίζω ότι δεν έπρεπε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Έπρεπε να φύγει η Καρολίνα, δεν δίνει τίποτα. Μου είναι αχώνευτη, μου βγάζει κάτι ψεύτικο, λίγο ξερόλες, ότι είναι κάποια».

Όσο για τον Bo είπε: «Είναι πάρα πολύ φίλος μου ο Μπο. Respect ο τρόπος που φέρθηκε. Πριν δύο μήνες τον είδα με μια άλλη κοπέλα, τώρα πότε πρόλαβε και χώρισε κι αυτός ξαφνικά και τα έφτιαξε με αυτή την Καρολίνα! Έπρεπε να με συμβουλευτεί να του πω και κάποια πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved