Survivor All Star: Μαίη Εμμανουηλίδου για Καρολίνα–Πρίαμο:«Η πραγματική ποινή θα έρθει στην έξω ζωή»
Media

Survivor All Star: Μαίη Εμμανουηλίδου για Καρολίνα–Πρίαμο:«Η πραγματική ποινή θα έρθει στην έξω ζωή»

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Η Μαίη Εμμανουηλίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Open και μίλησε για όλα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, σχολίασε τα όσα είδαμε με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη ενώ παραδέχτηκε πως δεν της έγινε καμία πρόταση για το All Star.

«Δε νομίζω να ξέρουν ακριβώς οι παίκτες τι χαμός γίνεται έξω. Αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα και τον Μάριο δεν ξέρω αν γνωρίζουν ακριβώς τα παιδιά τι είδαμε εμείς έξω. Πάντως, την παραγωγή σίγουρα δεν τη συμφέρει επί της ουσίας να σταματήσει όλο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην έφαγαν ποινή αλλά η πραγματική ποινή έρχεται στην έξω ζωή. Θα γυρίσουν και θα δουν πράγματα που έχουν σχολιαστεί για αυτούς πολύ σκληρά και αυτό θα είναι το τίμημα», είπε η Μαίη Εμμανουηλίδου και συνέχισε:

«Δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor All Star αλλά αν χτυπήσει το τηλέφωνο θα το σκεφτώ. Έχω κάνει τα επιχειρηματικά μου σχέδια αλλά, αν χτυπήσει, βλέποντας και κάνοντας. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, βλέπουμε μία ανθρωποφαγία και είμαστε κι ακόμα στην αρχή. Είναι πολύ στρατηγικό, δεν ξέρω αν θα σου αφήσει κάτι θετικό όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved