Κώστας Τσουρός: «Είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες»
Media

Κώστας Τσουρός: «Είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23-01) ο Κώστας Τσουρός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA, που βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», μίλησε για την καριέρα του και την πορεία του στην τηλεόραση.

«Πάντα έλεγα μέσα μου τι τυχερές είναι αυτές οι γυναίκες που μπορούν να τον έχουν δίπλα τους. Έχεις κάτι που στην τηλεόραση και στην ψυχαγωγία δεν το συναντάς εύκολα. Πραγματικά το θαυμάζω, είσαι ευγενής και δε χαρίζεσαι σε άνθρωπο, τα λες τσεκουράτα μέσα στην ευγένειά σου», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον καλεσμένο της.

«Έχω συγκλονιστεί με όλα αυτά που λες, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια», απάντησε ο Κώστας Τσουρός, συμπληρώνοντας:

«Χαίρομαι κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί σου. Ήσουν η γυναίκα που χωρίς να γνωριζόμαστε καν, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ‘σε θέλει η Ελένη στο καμαρίνι της’ όταν ήμασταν στον ALPHA. Οι συμβουλές που μου έδωσες τότε, έχουν πολύ να κάνουν σε αυτό που είμαι σήμερα».

«Πιο δύσκολα η ψυχαγωγία από την ενημέρωση»

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση και την παρουσία του σε αυτήν.

«Στις συνεντεύξεις μου πάντα απαντάω με την αλήθεια μου. Δεν λέω κάτι απλά για να το πω, πάντα αυτό που λέω το πιστεύω. Σπάνια έχω κάνει δεύτερες σκέψεις και έχω πει ίσως δεν έπρεπε να πω κάτι. Θέλω αυτά που λέω να έχουν απήχηση στον κόσμο που μας βλέπει. Πάντα έχω στο μυαλό μου τι θα μπορούσε ο κόσμος να συζητήσει».

Όπως λέει ο ίδιος, «η ψυχαγωγία είναι ασύγκριτα πιο δύσκολη από την ενημέρωση» και αυτό γιατί «στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση. Είναι πιο επιφανειακές, του φαίνεσθαι, του γλειψίματος, του ψέματος. Από μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον. Το έχω ζήσει πολύ αυτό».

Όπως λέει, προσαρμόζεται στις συνθήκες της δουλειάς και θέτει τα όριά του.

Όσο για το ποιον συνεντευξιαζόμενο θα ήθελε να έχει απέναντί του;

«Θα ήθελα πολύ να κάνω συνέντευξη στον Ερντογάν, όπως και στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα να δω τον Μητσοτάκη παίζοντας μπάσκετ να απαντάει ερωτήσεις και τον Τσίπρα κάνοντας κάτι που του αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις. Να δούμε ένα πιο ανθρώπινο προφίλ τους».

«Μπουκωμένη» η τηλεόραση
Σχετικά με την τηλεόραση ανέφερε:

«Είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες. Υπάρχουν πράγματα που ξεχωρίζουν, κυρίως στη μυθοπλασία. Εμένα μου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ και οι ιστορικές σειρές. Είμαι φαν του ‘Μαύρου Ρόδου’», κατέληξε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved