My Style Rocks: Η πρώτη αποχώρηση έγινε με… κλάματα και αντιδράσεις! «Δεν συμφωνώ»
Media

My Style Rocks: Η πρώτη αποχώρηση έγινε με… κλάματα και αντιδράσεις! «Δεν συμφωνώ»

My Style Rocks: Η εβδομάδα ξεκίνησε με το πρώτο gala  για αυτή τη σεζόν άρα και την πρώτη αποχώρηση! 

Οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να «μεγαλουργήσουν» στις εμφανίσεις τους, με θέμα το «bachelorette».

Οι παίκτριες την εβδομάδα που μας πέρασε επινόησαν concept και έχτισαν επάνω σε αυτά τα looks τους. Στην πασαρέλα τους αξιολογήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη και βαθμολογήθηκαν από τις συμπαίκτριές τους και την κριτική επιτροπή.

Όσες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη για κάποια από τις εμφανίσεις τους έχουν ένα βαθμό επιπλέον στη συνολική βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει. Το άθροισμα όλων των βαθμών μετά και από τη σημερινή τους εμφάνιση έδωσε την τελική κατάταξη και τη νικήτρια του πρώτου κύκλου των εμφανίσεων η οποία θα λάβε ήταν η Όλγα Κοτλίδα.

Οι τρεις διαγωνιζόμενες με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρέθηκαν μπροστά στις συμπαίκτριές τους οι οποίες έπρεπε να ψηφίσουν ποια από τις τρεις θέλουν να συνεχίσει στο My Style Rocks, σε αυτό το στάδιο η ψήφος της νικήτριας μετράει για δύο.

Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Τζωρτζίνα Μωραΐτη και η Εύα Φούσκα.

Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση στάθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή και ο Δημήτρης Σκουλός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη αποφάσισαν, σε ποια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τελικά από το σόου αποχώρησε η Εύα, η οποία μάλιστα συγκινημένη είπε πως: «Δεν συμφωνώ, πιστεύω ότι άξιζα κι εγώ μια δεύτερη ευκαιρία».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved