Στάθης Μαντζώρος: H αναγνωρισιμότητα, η γνωριμία με την σύζυγό του & ο ρόλος του Παντελή στο Σασμό
Media

Στάθης Μαντζώρος: H αναγνωρισιμότητα, η γνωριμία με την σύζυγό του & ο ρόλος του Παντελή στο Σασμό

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο τηλεοπτικός Παντελής από το Σασμό το απόγευμα της Δευτέρας (23-01).

Ο Στάθης Μαντζώρος αναφέρθηκε στον ρόλο του, στο πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η γνωριμία με την σύζυγό του.

«Την αναγνωρισιμότητα δεν μπορούσα παλιά να τη διαχειριστώ, τη φοβόμουν. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Ήμουν μικρότερος, αγχωμένος, ξαφνικά στα 24 βρέθηκα από το Θέατρο Τέχνης στην τηλεόραση, δεν μπόρεσα να το απολαύσω» εξομολογήθηκε.

«Το σίριαλ δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου. Πατάς περισσότερο στα πόδια σου, μπορείς να επιλέξεις κάποια πράγματα, κλείνεις πιο εύκολα τραπέζι! Σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος. Στο επάγγελμά μας είναι και η διαχείριση, έμαθα να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό, μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι που θα διαπραγματευτεί για το ίδιο του το υλικό, δεν είναι εύκολο αυτό. Οπότε σέβομαι τον εαυτό μου, σέβομαι τους άλλους και απαιτώ να σέβονται και εμένα», είπε και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Με τη σύζυγό του αρχικά ήταν φίλοι και στη σιγά σιγά διαπίστωσαν πως ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

«Γνωριζόμασταν, ήρθαμε πιο κοντά, πήγα την είδα, έτυχε να έρθουμε πιο κοντά και το πράγμα πήγε από μόνο του. Τα ωραιότερα πράγματα γίνονται με απλό τρόπο», δήλωσε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved