Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα μάθει η Βαλέρια που θα γκρεμίσει τον κόσμο της;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα μάθει η Βαλέρια που θα γκρεμίσει τον κόσμο της;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μέσα από μια σειρά παρεξηγήσεων, η Σύλβια συμπεραίνει ότι ο Σώτος με τη Φιλιώ σχεδιάζουν τη δολοφονία της και αποφασίζει να… αμυνθεί καταλλήλως.

Η Ζαφείρω, πάλι, έχει τα δικά της σχέδια και κρατάει ομήρους τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, βάζοντας πλώρη για το τελικό στάδιο της εκδίκησής της, ενώ ο Κανέλλος, με αφορμή κάποια «στοιχεία» που βρίσκει, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τους αγνοούμενους τους έφαγε η αρκούδα και το ανακοινώνει σε όλο το χωριό προκαλώντας πανικό.

Το «μπάτσελορ» για τον γάμο του Θύμιου δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που περίμενε ο άτυχος καφετζής και οι άντρες του Πλατάνου καταλήγουν να τα δίνουν… όλα, για τα μάτια της Ζαφείρως. Τι θα μάθει η Βαλέρια που θα γκρεμίσει τον κόσμο της; Θα καταφέρει η οικογένεια Πέτα να το σκάσει;

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Τζώρτζης και η Μαριλού τα έχουν βρει σκούρα με τον Βλάση, ενώ η Κατερίνα νιώθει φοβερές τύψεις για ό,τι έχει συμβεί και πέφτει σε κατάθλιψη. Η Καλλιόπη, πάλι, είναι έτοιμη να χωρίσει, ενώ ο Θύμιος μοιάζει να είναι έτοιμος να ντυθεί γαμπρός, με το ζόρι. Την ίδια ώρα, ο Πετράν με την Αγγέλα βρίσκουν κάτι πολύ περίεργο στον δρόμο και το παραδίδουν στον Κανέλλο, που δεν βρίσκει ησυχία, από το ένα έγκλημα στο άλλο, σ’ αυτό το χωριό.

Η Βαλέρια είναι έξαλλη που έχει χάσει όλη της την περιουσία και απειλεί θεούς και δαίμονες ότι, αν δεν την πάρει πίσω, θα κάνει χαμό. Απειλές σκορπάει και η Ζαφείρω όμως, που τα ’χει πολλά μαζεμένα στους Πλατανιώτες. Θα αποκαλύψει ο Θύμιος την αλήθεια στους συγχωριανούς του ή θα κρατήσει μυστικό το δράμα του; Τι θα ανακαλύψει η Σύλβια, που θα την ταράξει πολύ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved