Βαλαβάνη: Η αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο από την Σκορδά - «Μ’ έχεις τρελάνει, απάντησε»
Media

Βαλαβάνη: Η αμηχανία της όταν ρωτήθηκε για τον Βασάλο από την Σκορδά - «Μ’ έχεις τρελάνει, απάντησε»

Καλεσμένη στο Πρωινό Μας ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που αποχώρησε από το survivor all star και η Φαίη Σκορδά μία από τις ερωτήσεις που της έκανε ήταν εάν είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη στρίμωξε φέρνοντάς τη σε αμηχανία.

Αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε για τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα: «Η Καρολίνα δεν έχει αναφέρει ποτέ τον Μπο on camera μέσα στο παιχνίδι. Εγώ τον Κωνσταντίνο τον αγκάλιαζα πίσω από τις κάμερες».

Με τη Φαίη Σκορδά να αρπάζει την ευκαιρία και να τη ρωτά: «Κι εσύ μ’ έχεις τρελάνει, απάντησε! Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη. Πες ναι ή όχι, κακό είναι;»!

Και η Ευρυδίκη ήρθε σε δύσκολη θέση λέγοντας: «Να μη σε νοιάζει».

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν θέλαμε να προκαλέσουμε τίποτα εκεί μέσα. Επειδή ξέραμε πού είναι στημένες οι κάμερες, πηγαίναμε και αγκαλιαζόμασταν από πίσω. «Καλή επιτυχία», «Να πάμε καλά», «Πώς είσαι; Πεινάς;» και τέλος».

Και τότε η Φαίη της είπε: «Κάτσε λίγο, δεν θα με τρελάνετε εμένα, τώρα που βρήκα την ευκαιρία. Τι σημαίνει αγκαλιαζόσαστε βρε αγάπη μου καλή; Πάω να καταλάβω τι γίνεται, μετά το πας αλλού. Είσαστε δύο άνθρωποι που αγαπιέστε ή ένα ζευγάρι που αγαπιέστε;»!

Και η Ευρυδίκη τόνισε: «Αγκάλιαζα και τη Μαριαλένα και τον Σάκη, αγαπιόμαστε. Τώρα… αυτό. Το επόμενο βίντεο ποιο είναι;» δείχνοντας ότι ήρθε σε δύσκολη θέση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved