Βουλγαράκη: «Το έχω πει και στην ίδια τη Σίσσυ ότι θα ήθελα να πάρω σύνταξη στο πλευρό της»
Media

Βουλγαράκη: «Το έχω πει και στην ίδια τη Σίσσυ ότι θα ήθελα να πάρω σύνταξη στο πλευρό της»

Βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για την συνεργασία της με την παρουσιάστρια, τις φιλίες στο χώρο αλλά και για το αν έχει αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές.

Πώς αισθάνεσαι μετά από τόσα χρόνια στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου;

«Αισθάνομαι οικεία, αισθάνομαι ασφάλεια. Είναι ένα περιβάλλον γνώριμο για εμένα και υπάρχει το έδαφος να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο».

Τι έχει αλλάξει στην εκπομπή και τι έχει μείνει ίδιο;

«Τα τελευταία χρόνια οι τηλεθεατές ενδιαφέρονται για τα κοινωνικά θέματα, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Αυτό που παραμένει είναι οι πολύ ωραίες και αστείες off air στιγμές μας και η αγάπη και το δέσιμο που έχουμε ως ομάδα».

Εχεις δημιουργήσει φιλίες στη δουλειά;

«Ναι! Και το λέω με ειλικρίνεια, είμαι πολύ τυχερή γι' αυτό. Δεν είναι σύνηθες ούτε δεδομένο ότι με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι θα γίνεις και φίλος. Εχω αποκτήσει τέτοια σχέση με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι, που πιστεύω ότι θα μας συνοδεύει και τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας».

Σε όλες τις δουλειές, ωστόσο, υπάρχουν δύσκολες στιγμές...

«Σίγουρα έχουν έρθει και δύσκολες στιγμές, όμως όχι κάτι που να χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Εμαθα να είμαι ψύχραιμη αυτά τα μερικά χρόνια που δουλεύω στα media και έμαθα να μην αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις σαν να έρχεται το τέλος του κόσμου. Ολα περνούν και όλα θέλουν τον χρόνο τους».

Φαίνεται να είσαι σταθερή στις συνεργασίες σου. Σου έχουν γίνει άλλες προτάσεις;

«Μου έχουν γίνει προτάσεις αυτά τα χρόνια, ναι. Ζύγισα τα δεδομένα στο μυαλό μου και θεώρησα ότι ο κύκλος της εκπομπής ακόμη δεν έχει κλείσει. Οταν θα έρθει κάτι για το οποίο θα νιώσω ασφάλεια, αν το κάνω, και θα με εξελίξει περισσότερο και θα με πάει ένα βήμα παραπέρα, τότε θα το σκεφτώ πιο σοβαρά. Για την ώρα, αυτό που με κρατάει στη συγκεκριμένη παρέα είναι η ίδια η παρέα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουμε σε ένα υγιές και ωραίο περιβάλλον. Το έχω πει και στην ίδια τη Σίσσυ ότι θα ήθελα να πάρω σύνταξη στο πλευρό της», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved