Survivor: Έξαλλη η Ελευθερίου όταν ρωτήθηκε για Πρίαμο - Καρολίνα: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε»
Media

Survivor: Έξαλλη η Ελευθερίου όταν ρωτήθηκε για Πρίαμο - Καρολίνα: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε»

Super Κατερίνα: Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε την Ελευθερία Ελευθερίου στο δρόμο και η δημοσιογράφος θέλησε να πάρει μια δήλωση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον σάλο των ημερών λόγω των όσων έγιναν στο Survivor All Star, με τον σύντροφό της Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την σύντροφο του ράπερ Μπο, Καρολίνα Καλύβα, έγινε έξαλλη όταν είδε το τηλεοπτικό συνεργείο.

Η ίδια δεν περίμενε με τίποτα ότι θα την συναντούσαν στο δρόμο και δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της.

«Ελάτε κορίτσια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνετε», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου φανερά ενοχλημένη και φυσικά έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα αυτό στον αέρα της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πώς η τραγουδίστρια θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και η αντίδρασή της ήταν ξεκάθαρα τακτική.

Να θυμίσουμε πως η Καρολίνα δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τον Μάριο Πρίαμο: «Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved