Η Μαρία Καβογιάννη έρχεται στη «Ζωή» με τον πιο ιδιαίτερο ρόλο στην καριέρα της
Media

Η Μαρία Καβογιάννη έρχεται στη «Ζωή» με τον πιο ιδιαίτερο ρόλο στην καριέρα της

Μεταφυσική εμπειρία για τη Μαρία Καβογιάννη μεταξύ θανάτου και ζωής!

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ με τίτλο «Ζωή», σύμφωνα με την espresso ολοκληρώθηκαν, με την ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους της καριέρας της.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα σύντομα αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις ελληνικών αλλά και ξένων σειρών.

Είναι μια πρωτότυπη σειρά που συνδυάζει, για πρώτη φορά στην ελληνική μυθοπλασία, την κωμωδία με το δράμα, με μια δόση σουρεαλισμού και μεταφυσικού στοιχείου. Το αξεπέραστο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη δίνει «ζωή» σε μια καθημερινή γυναίκα που βιώνει μια πρωτόγνωρη, εξωπραγματική, αλλά βαθιά ανθρώπινη εμπειρία που τη μεταμορφώνει σε εναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ δυο κόσμων.

Καθένα από τα 12 αυτοτελή επεισόδια πραγματεύεται ένα ζήτημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία, ενώ, ταυτόχρονα, μας διδάσκει ότι η πραγματικότητα και η φαντασία δεν είναι άλλη-λοαποκλειόμενα.

Η «Ζωή» παντρεύει με επιτυχία το παραδοσιακό στοιχείο με τη διαφορετικότητα, χάρη στη Μαρία Καβογιάννη, που, σαν μια άλλη Μαίρη Πόπινς, καταφέρνει να ενσαρκώσει έναν ρόλο βαθιά κωμικό και βαθιά τραγικό σε απόλυτη ισορροπία. Η Ζωή έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν.

Οταν, ένα βράδυ, της πέφτει μια γάστρα στο κεφάλι, η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μια μεταφυσική εμπειρία, λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν στη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved