Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση στη «μοναχή» Φωτεινή Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο και η αντίδρασή της
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση στη «μοναχή» Φωτεινή Παπαθεοδώρου για το Μαύρο Ρόδο και η αντίδρασή της

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλά αποκλειστικά στην Ελένη Μενεγάκη για την απαγωγή που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, από τον εκτελεστή της «Αγγελικής» αλλά και όλες τις εξελίξεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Στο χθεσινό επεισόδιο από τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως η Ελισάβετ και ο Πέτρος έπεσαν θύματα απαγωγής από τον εκτελεστή της Αγγελικής. Οι δυο τους βρίσκονται κλεισμένοι σε μια αποθήκη με τον Πέτρο να είναι χτυπημένος. Στο πόδι μετά από πυροβολισμό και την Ελισάβετ να κάνει τα πάντα για την βοηθήσει.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου μιλά αποκλειστικά στην «Ελένη» για όλες τις εξελίξεις μετά την απαγωγή. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε πως ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται πολύ κοντά.

Επιπλέον, αναφέρει πως ο Γεράσιμος θα μας αιφνιδιάσει καθώς ο χαρακτήρας του θα αλλάξει στην πορεία της ιστορίας και πως η Ελισάβετ δεν θα γυρίσει στο Μοναστήρι.

Τέλος, αναφερόμενη στον τηλεοπτικό της πατέρα δήλωσε πως εκείνος θέλει η κόρη του να είναι ευτυχισμένη και μαζί με το Πέτρο.

Όταν, όμως η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πού βρίσκεται, εκείνη έκανε κίνηση να… σιωπήσει και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια.

Η Ελένη τη ρώτησε: Εσύ είσαι στο μοναστήρι, όχι εγώ. Εγώ μπορώ να μιλάω.

Και η ηθοποιός απάντησε: Εγώ δεν μπορώ όμως.

Με την παρουσιάστρια να γελά και να της λέει: Έχεις δίκιο.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved