Άγγελος Λάτσιος: Τηλεφώνησε στην Ελένη - «Θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται;» - Ο επικός διάλογός τους
Media

Άγγελος Λάτσιος: Τηλεφώνησε στην Ελένη - «Θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται;» - Ο επικός διάλογός τους

Ο Άγγελος Λάτσιος τηλεφώνησε στη μαμά του Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν κλείσει η εκπομπή της. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού πριν λίγες μέρες που είχε καλεσμένο τον Γιάννη Στάνκογλου συνέβη ξανά!

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, αφού πριν λίγες μέρες που είχε καλεσμένο τον Γιάννη Στάνκογλου συνέβη ξανά, αλλά τότε είχε μείνει "κάγκελο"!

Σήμερα λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη σήκωσε το τηλέφωνο και μαμά και γιος είχαν έναν επικό διάλογο.

« Συγγνώμη παιδιά θα μιλήσω... Παιδί μου, γιε μου! Θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται στο Mega το καλό; Εσύ καλά είσαι, εγώ ξέρεις πού είμαι;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Οικογενειακά θέματα… Μην κλείσεις βρε»!

Στη αφού χαιρέτησε τους τηλεθεατές της και πριν πέσουν οι τίτλοι, ακούσαμε την μαμά Ελένη να ρωτά τον γιο της Άγγελο Λάτσιο: «Έλα παιδί μου, τι έγινε; Τι συνέβη;»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη!

Να σας θυμίσουμε όταν ο εικοσάχρονος γιος της είχε τηλεφωνήσει και είχε καλεσμένο τον Γιάννη Στάνκογλου δεν σήκωσε το τηλέφωνο και είχε πει νευριασμένη «ο γιος μου στέλνει μηνύματα, επειδή αυτός δεν είναι στη δουλειά, νομίζει πως κι εγώ δεν είμαι και όλα καλά…» και συνεχίστηκε η κουβέντα της παρουσιάστριας με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Αυτή η νύχτα μένει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved