Κόρα Καρβούνη: «Ευελπιστώ αυτή η σχέση με τον Γιώργη κάποια στιγμή να έχει αίσιο τέλος»
Media

Κόρα Καρβούνη: «Ευελπιστώ αυτή η σχέση με τον Γιώργη κάποια στιγμή να έχει αίσιο τέλος»

Αυτή η νύχτα μένει: Δεν τη βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, φέτος όμως, η Νίτσα που υποδύεται στη «Νύχτα» του ALPHA η Κόρα Καρβούνη κερδίζει τον τίτλο ενός από τους πιο αγαπημένους και ιδιαίτερους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν σε σειρά.

Η Νίτσα είναι ένα άτομο προσγειωμένο, μιας που έχει περάσει πολλά, και από την άλλη έχει μια μεγάλη καρδιά και αγκαλιά για τους ανθρώπους.

«Η Νίτσα είναι ένα πονεμένο πλάσμα, το οποίο όμως εξακολουθεί να αγαπά, πέραν από τις όποιες καχυποψίες έχει -ειδικά απέναντι στους άντρες-, τους φόβους και τα σενάρια που κουβαλά μέσα της. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα πλάσμα βαθιά μητρικό. Ξέρει να αγαπά και να είναι μια καλή φίλη με όλη την έννοια της λέξης. Δίνεται, κάνει υπομονή, συμβουλεύει, φροντίζει, ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο. Για αυτό και έλκεται από τον Γιώργη. Γιατί ο Γιώργης είναι ένας πολύ καθαρός, αδρός άνθρωπος της ζωής και έτσι τραβά τη Νίτσα από τα σκοτάδια της».

Πώς βλέπετε τη σχέση των δύο αυτών ανθρώπων;

«Με συγκινεί αυτή η σχέση γιατί λείπουν στην εποχή μας άνθρωποι τόσο αγνοί και καθαροί. Κανένας δεν κοροϊδεύει τον άλλο. Η Νίτσα, ακόμα και όταν αρνείται, δεν το κάνει γιατί τον κοροϊδεύει. Έχουν μια καθαρότητα αυτοί οι δύο ήρωες, που εκλείπει στην εποχή μας, στους σύγχρονοι ς ανθρώπους. Τώρα κρύβουμε αυτό που είμαστε. Συνήθως το κρύβουμε πίσω από την επίφαση μιας θετικότητας και μιας τελειότητας και ουσιαστικά δεν δείχνουμε αυτό που είμαστε. Ενώ αυτοί οι χαρακτήρες είναι όντως σαν να έχουν έρθει από μια άλλη εποχή. Με συγκινεί η αθωότητά τους και, παρόλο που είναι δυο πονεμένοι άνθρωποι, έχουν ακόμη μια ελπίδα. Ελπίζουν ακόμη στη ζωή»

Ο Γιώργης λέει κάτι πολύ συγκινητικό, «να βγάλω να σου δώσω την καρδιά μου». Εκεί είναι που κερδίζει τη Νίτσα;

«Τη Νίτσα την έχει κερδίσει. Του έχει πει και η ίδια πολλές φορές «είσαι ένας και μοναδικός. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα». Απλά είναι διάφορα γεγονότα που θα συμβούν και την αναγκάζουν να πισωγυρίζει. Θέλει χρόνο ο άνθρωπος ο πονεμένος να πιστέψει το καλό που του έρχεται. Ευελπιστώ αυτή η σχέση κάποια στιγμή να έχει αίσιο τέλος. Δεν είναι τυχαίο που έχει ερωτευτεί τη Νίτσα ο Γιώργης. Απλά η Νίτσα έχει πιο βεβαρημένο παρελθόν. Και ουσιαστικά βλέπουμε τη δυσκολία της να αντέξει το ότι έχει έρθει μπροστά της ένα τέτοιο δώρο».

Μπορεί τελικά η αγάπη να μας σώσει;

«Φυσικά, αν την αντέχουμε. Αν δεν ξέρει κάποιος από αγάπη, δεν μπορεί να την αντέξει όταν έρχεται. Αλλά η αγάπη σώζει. Όλοι οι ήρωες της σειράς αποζητούν να αγαπηθούν και να γίνουν αποδεκτοί. Ακόμα και οι πλέον αρνητικοί», λέει σε συνέντευξή της στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved