Κόρα Καρβούνη: «Είμαι περήφανη που αποτελώ κομμάτι αυτής της παραγωγής»
Media

Κόρα Καρβούνη: «Είμαι περήφανη που αποτελώ κομμάτι αυτής της παραγωγής»

Αυτή η νύχτα μένει: H Νίτσα που υποδύεται στη «Νύχτα» του ALPHA η Κόρα Καρβούνη, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με την τηλεοπτική Ζέτα και τι είναι αυτό που τις φέρνει κοντά αλλά και πώς αισθάνεται που είναι μέρος αυτής της δουλειάς.

Η Νίτσα και η Ζέτα είναι ετερόκλητοι χαρακτήρες, αλλά ταιριάζουν.

«Ταιριάζουν γιατί έχουν γνωριστεί υπό πολύ άγριες συνθήκες. Πρέπει να επιβιώσουν κψ αμέσως δένονται και ουσιαστικά γίνονται I οικογένεια. Είναι σαν αδέλφια, η μία είναι I η οικογένεια τής άλλης. Δεν έχουν κανέναν άλλο στον κόσμο αυτές οι δυο κοπέλες και, για να επιβιώσουν, έχουν μόνο η μία την άλλη. Το έχω ξαναπεί και θέλω να το επαναλάβω ότι δεν βλέπουμε συχνά τέτοιες γυναικείες φιλίες αποτυπωμένες σε σειρές, είναι σπάνιο. Συνήθως βλέπουμε ανταγωνιστικές σχέσεις γυναικών. Δεν έχουμε ξαναδεί μια πραγματική γυναικεία φιλία. Κι εδώ δεν υπάρχει ανταγωνισμός. ' Η Νίτσα δεν είναι τραγουδίστρια. Έρχεται ως το ντουέτο της Ζέτας και ουσιαστικά υποστηρίζει τα τραγούδια στο ρεφρέν, κυρίως κινησιολογικά. Παρ’ όλα αυτά, θαυμάζει τη Ζέτα για τις εξαιρετικές της φωνητικές ικανότητες. Δεν τη ζηλεύει. Και η Ζέτα αγαπά πραγματικά τη Νίτσα. Κι αυτό εμένα με συγκινεί πολύ».

Έχουν όμως και έντονες διαφωνίες.

«Ο μόνος λόγος που τσακώνονται αυτές οι δυο κοπέλες είναι λόγω της υπερπροστατευτικότητας της Νίτσας. Επειδή ξέρει πολύ καλά το χαρακτήρα της Ζέτας, την προστατεύει σε ακραίο βαθμό. Κάποιες φορές και η Νίτσα ξεπερνά τα όρια, όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες».

Πώς αισθάνεστε κάθε φορά που μπαίνετε στο κέντρο το «Όνειρο» και στο κλίμα που χρειάζεται η σειρά;

«Πολύ μεγάλη χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της δουλειάς. Πιστεύω ότι είναι μια σειρά που θα συζητιέται για χρόνια γιατί είναι πάρα πολύ καλοσχεδιασμένη από όλες τις απόψεις: αισθητικά, σκηνοθετικά, φωτιστικά, ενδυματολογικά και, φυσικά, υποκριτικά. Είμαι περήφανη που αποτελώ κομμάτι αυτής της παραγωγής», λέει σε συνέντευξή της στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved