Ντόρα Μακρυγιάννη: «Τρελάθηκα όταν μου έγινε η πρόταση για το Κάνε ότι κοιμάσαι»
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Τρελάθηκα όταν μου έγινε η πρόταση για το Κάνε ότι κοιμάσαι»

Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και μια γυναίκα γεμάτη μυστικά.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι η σειρά-έκπληξη της φετινής σεζόν και η Ντόρα Μακρυγιάννη, που έχει το ρόλο της δικηγόρου Πολέμη, εξηγεί γιατί είπε αμέσως «ναι» στην πρόταση που της έγινε.

Μπήκατε δυναμικά στη σειρά. Πώς ήρθε αυτή η πρόταση;

«Ήταν η μοναδική σειρά που παρακολουθούσα φέτος και ξαφνικά, στα μισά της σεζόν, μου τηλεφώνησε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης και τρελάθηκα, γιατί θαυμάζω τη δουλειά που έχουν κάνει».

Είναι μια σειρά με σασπένς που μας κρατά σε αγωνία...

«Είναι μια εξαιρετική σειρά, πολύ προσεγμένη και με ένα σενάριο ελληνικό, του Γιάννη Σκαραγκά, το οποίο επίσης είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρόκειται για κάποιο φορμάτ που έρχεται από το εξωτερικό. Προσωπικά, για τέσσερα χρόνια συμμετείχα σε δύο σειρές που ήταν βασισμένες σε ξένα φορμάτ, οπότε δεν το λέω αυτό για κακό, απλώς το θαυμάζεις ακόμα περισσότερο όταν ξέρεις ότι ένας Έλληνας γράφει αυτό το σενάριο και είναι δική του ιδέα».

Η ιστορία θυμίζει λίγο τις μπάμπουσκες, που τις ανοίγεις και περιμένεις την επόμενη έκπληξη.

«Ακριβώς, είναι τέλειο αυτό που είπατε. Δεν ξέρουμε πόσες θα βγουν ακόμα! Η ιστορία έχει συνέχεια εναλλαγές και δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιος είναι μπλεγμένος πού».

Εσείς υποδύεστε τη δικηγόρο Πολέμη, η οποία δείχνει πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και τις ικανότητές της, και καλείται να χειριστεί ένα δύσκολο άτομο όπως ο Μηνάς.

«Όπως πολλοί δικηγόροι που ξέρουμε ότι δεν διστάζουν να αναλάβουν μια τελειωμένη υπόθεση, αυτό κάνει και η Πολέμη, γιατί γνωρίζουμε ότι ο Μηνάς είναι ληστής, βιαστής και δολοφόνος. Οπότε, για την Πολέμη είναι ένα «διαμάντι». Βέβαια, δεν κλήθηκε μόνη της να αναλάβει αυτή την υπόθεση, κάποιοι άλλοι της την ανέθεσαν. Αλλά στην πορεία τούς κάνει νερά. Στην ουσία, την έβαλαν να καταδικάσει τον Μηνά, αλλά μέχρι τα μισά φαίνεται ότι προσπαθεί να τον υπερασπιστεί και να βρει την αλήθεια του. Μπαίνει στην υπόθεση και περιπλέκει τα πράγματα, δεν ακολουθεί το σκοπό που της έχουν πει», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved