Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ακόμα και οι σκηνοθέτες παίρνουν τα σενάρια μαζί με εμάς»
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ακόμα και οι σκηνοθέτες παίρνουν τα σενάρια μαζί με εμάς»

Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και μια γυναίκα γεμάτη μυστικά.

Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι η σειρά-έκπληξη της φετινής σεζόν και η Ντόρα Μακρυγιάννη, που έχει το ρόλο της δικηγόρου Πολέμη, αποκαλύπτει ποια, τελικά, είναι η ατζέντα της γυναίκας που ανέλαβε την υπεράσπιση του Μηνά...

Θα δούμε πόσο μπλεγμένη είναι;

«Ναι, αλλά στα επόμενα επεισόδια. Και θα αποκαλυφθεί πιο ξεκάθαρα και ο λόγος για τον οποίο ανέλαβε αυτή την υπόθεση. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η αποστολή της είναι να τον καταδικάσει, επειδή αυτό θέλουν κάποιοι άλλοι. Αλλά εν μέρει κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι ο Μηνάς έχει ψυχολογικά προβλήματα, ώστε να λάβει μια πιο επιεική ποινή.»

Θα κινδυνεύσει και η ίδια;

«Μπορεί. Όταν μπλέκεις με αυτά τα κυκλώματα, δεν είναι και πολύ εύκολο, δεν ξέρεις ποτέ τι θα αντιμετωπίσεις»

Μέχρι στιγμής, πάντως, δείχνει να χειρίζεται τον Μηνά, να έχει βρει τα... κουμπιά του.

«Αυτό ισχύει, το έχει πει και ο Μηνάς. Μέχρι που και αυτός αλλάζει λίγο τακτική και (ταράζει τα νερά της. Γιατί ο Μηνάς είναι αυτός που μιλά για τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση και η Πολέμη, από την πλευρά της, προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς ξέρει και πού είναι μπλεγμένος. ΓΓ αυτό και δεν χαράζει τη συγκεκριμένη πορεία που της έχει αναθέσει ο τραπεζίτης».

Πάντως, έχει απέναντι' της μια άξια αντίπαλο, μια ανακρίτρια η οποία δεν υποχωρεί και δεν φοβάται.

«Και η Πολέμη έχει εμπειρία για να μπορεί να αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις. Είναι πολύ κυνική και παίζει με τη φωτιά. Και επειδή δεν υπακούει ακριβώς τις εντολές που πήρε, μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα»

Εσείς έχετε περιέργεια για το τι θα συμβεί στη συνέχεια;

«Ναι, πάρα πολύ μεγάλη. Και το πολύ ωραίο είναι ότι δεν υπάρχουν σπόιλερ, ούτε σε εμάς, στο καστ. Ακόμα και οι σκηνοθέτες παίρνουν τα σενάρια μαζί με εμάς. Δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει κάθε φορά ο Σκαραγκάς! Έχει δημιουργήσει έναν ιστό όπου όλοι είναι μπλεγμένοι, αλλά με πολλή μαεστρία. Σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε το γιατί κάποιος έκανε κάτι».

Σας αρέσουν γενικά οι αστυνομικές ιστορίες;

«Ναι, πολύ, αν και νομίζω ότι μπήκα και εγώ στο τριπάκι λόγω του NETFLIX και των σειρών του. Και είδα πολλές λόγω του κορονοϊού! Το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι μια καθαρά αστυνομική ιστορία. Δεν έχει ως κεντρικό άξονα κάποιον έρωτα, τον οποίο να συνδυάζει με το αστυνομικό στοιχείο. Στην ουσία, προσπαθεί να λύσει μια πλεκτάνη, ένα φόνο που έχει γίνει», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved